Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin voi juhlistaa vuoden aikana tehtyä työtä ja nauttia samalla niin ystävien kuin kollegoiden seurasta.

Pikkujoulukausi kerää ihmiset yhteen. Silloin istutaan iltaa kynttilän valossa, vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan tulevia. Pikkujoulujen merkitys työyhteisöissä on perinteisesti ollut tärkeä. Pikkujoulujuhlalla on ollut tapana kiittää työntekijöitä vuoden uurastuksesta ja ylläpitää yhteisöllisyyttä.

Ravintoloissa on juhlittu pikkujouluja jo marraskuun alkupäivistä saakka, mutta virallisesti pikkujoulukausi avataan marraskuun 27. päivä, joka on ensimmäinen adventtisunnuntai.  

Suunnittele ja valmistaudu huolella juhlaan

Yrityksen tai työporukan pikkujoulut voi järjestää niin monella eri tavalla ja eri teemoin. Perinteisin taitaa olla ravintolailta: syödään ja juodaan yhdessä, nautitaan mahdollisista viihdenumeroista, kilistellään glögit ja jatketaan iltaa kaupungilla, isommalla tai pienemmällä porukalla. Vaihtoehtoja tälle kaavalle kuitenkin on.

Oli suunnitelma mikä tahansa, varaa kuljetus illalle ennakkoon taksi- tai tilausajopalveluna, sillä pikkujoulukausi tietää tavallista kiireisempää aikaa taksipalveluille. Kauttamme voit tilata juhlailtaanne ennakkoon mittarihintaisen taksipalvelun tai kiinteähintaisen tilausajon. 

Jos tilaatte taksin juhlailtana, suosittelemme varautumaan hieman tavallista pidempiin odotusaikoihin. Taksipalvelumme hinta muodostuu henkilömäärän mukaisesti valtakunnallisin taksihinnoin.

Kovanen App -tilaussovellus helpottaa ruuhka-aikoina

Kovasen laadukasta taksipalvelua voi tilata nyt puhelinpalvelun ja ennakkotilauslomakkeen lisäksi mobiilisti 24/7. Kovanen App -mobiilisovellus tarjoaa helppokäyttöisen heti- ja ennakkotilauskanavan. Sovelluksella voi tilata kuljetuksen taksipalveluna 1–16 henkilölle.

Asiakas saa sovelluksen kautta tiedon mahdollisista ruuhka-ajoista jo ennen tilauksen tekoa. Sovelluksen kautta on myös mahdollista tilata taksi 30-60 minuutin päähän. Hetitilauspyynnössä sovellus tarjoaa asiakkaan hyväksyttäväksi arvioaikaa ja autotyyppiä tilauspyynnön mukaisesti.

Mobiilisovelluksen myötä paikalle saapuvan auton seuranta helpottuu. Kuljettajan lähestyessä lähtöosoitetta sovellus lähettää tiedon kuljettajan nimestä, rekisterinumerosta sekä mahdollisuudesta karttaseurantaan. Auton ollessa paikalla, asiakkaalle tulee vielä erillinen viesti. Näin pääsette perille mahdollisimman helposti ilman turhia odotuksia.

Kovanen toivottaa nautinnollisia pikkujouluja!

Lataa Kovanen App nyt App Storesta!