Kovasen kuriiripalvelu

Toimita tavarat perille nopeasti ja tyylikkäästi Kovasen kuriiripalvelulla

Kuriiri2020-04-09T10:05:52+03:00

Toimita tavarat perille nopeasti ja tyylikkäästi Kovasen kuriiripalvelulla

Tilaa pientavarakuljetus Kovaselta vaivattomasti lyhyelläkin varoitusajalla niin pääkaupunkiseudulla kuin muualle Suomeen. Kovasen kuriiripalvelu soveltuu muun muassa erilaisten materiaalien, pientavaroiden tai vaikka asiakirjojen toimitukseen. Palvelu on tilattavissa 24/7 Kovasen puhelinpalvelusta.

Kysy tarjous

Nopea ja luotettava toimitus

Kovasen kuriiripalvelu toimittaa tavaran kuin tavaran perille pääkaupunkiseudulla tyylikkäästi ja luotettavasti vuoden jokaisena päivänä. Palvelu soveltuu pientavaroiden, kuten dokumenttien, varaosien, läppärien, näytteiden ja muiden materiaalien kuljetuksiin.

Palvelun hinnoittelu muodostuu normaalin taksitaksan mukaisesti, ottaen huomioon kuljetuksen erityispiirteet. Kuljetuksissa käytetään Kovasen taksi- ja pikkubussikalustoa. Tavarataksi ei sovellu polkupyörille, painaville tai suurille erikoistavaroille. Maksun voi hoitaa niin käteisellä, pankki- tai luottokortilla kuin etäveloituksena luottokortilta.

Tavaroiden kotiinkuljetus on nykypäivää ja me Kovasella haluamme helpottaa arkeasi. Kysy lisää, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva tavaran kuljetus taksilla!