Kovanen Kuriiri

Toimita pientavarat perille nopeasti ja tyylikkäästi Kovanen Kuriiri -palvelulla

Kuriiri2019-03-21T11:30:59+02:00

Kovanen Kuriiri -tavaran­kuljetuspalvelu

Tilaa pientavarakuljetus Kovaselta vaivattomasti lyhyelläkin varoitusajalla pääkaupunkiseudulla. Kovanen Kuriiri soveltuu mm. erilaisten materiaalien ja asiakirjojen toimitukseen. Palvelu on tilattavissa 24/7 Kovasen tilauspalvelusta.

Tee ennakkotilaus

Nopea ja luotettava toimitus

Kovanen Kuriiri -palvelu toimittaa pientavarasi perille pääkaupunkiseudulla tyylikkäästi ja luotettavasti vuoden jokaisena päivänä. Palvelu soveltuu pientavaroiden, kuten asiakirjojen, kukkien, varaosien ja muiden materiaalien kuljetuksiin.

Palvelun hinta muodostuu taksitaksa 1. mukaan ja siihen lisätään 5€ toimitusmaksu kuljetuksen päätteeksi, joka kattaa tavaran toimituksen sekä mahdolliset kohtuulliset parkkimaksut. Kuljetuksissa käytetään Kovasen taksi- ja pikkubussikalustoa. Palvelu ei sovellu polkupyörille, painaville tai suurikokoisille erikoistavaroille.

Maksun voi hoitaa niin käteisellä, pankki- tai luottokortilla kuin etäveloituksena luottokortilta. Palveluun kuuluu lisäksi kuittauspalvelu, jossa kuljettaja kuittaa lähtöosoitteessa lähettäjälle tavaran vastaanotetuksi ja kohdeosoitteessa tavaran luovutetuksi vastaanottajalle.