Hieman laadukkaampi taksi – Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Kovanen - Ainoa laatuaan

Taksi2020-09-17T12:58:15+03:00

Taksipalvelu 24/7

0200 6060
Tee ennakkotilaus

3,09 €/puh + 0,30/min

Ulkomailta soitettaessa
tel. +358 (0)200 6060

Kovasen mustat henkilö- ja tilataksit palvelevat Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä mittari- että kiinteähintaisilla kuljetuksilla.

Haussa astetta laadukkaampi taksi? Helsinki ja lähiseudut tarjoavat monia vaihtoehtoja, mutta Kovasen mustat taksit erottuvat joukosta edukseen. Tyylikkäät, mustat Mercedes Benz -henkilöautotaksit ja -tilataksit yhdessä ammattitaitoisten kuljettajiemme kanssa takaavat ensiluokkaisen palvelun ja matkustusmukavuuden kaikissa olosuhteissa. Taksikuljetuksen voi tilata suoraan Kovasen omasta 24/7-tilauspalvelusta 0200 6060 tai käyttämällä Kovasen sovellusta.

Lataa sovellus tästä!

Taksipalvelumme Helsingissä

Tarjoamme mittarihinnalla maksimissaan 16 henkilön kuljetuksia. Näihin käytämme henkilöautotakseja ja isommille ryhmille 8-paikkaisia tilatakseja sekä pikkubussikalustoamme sen vapaana ollessa. Mikäli haluat varmistaa kuljetuksen pikkubussilla, otathan yhteyden myyntipalveluumme numeroon 0200 6161.

Vaihtoehdot taksipalveluumme Helsingissä:

  • Economy Class -taksipalvelu on lähtökohtaisesti edullisin palvelumuoto 1–16 henkilön lyhyissä kuljetuksissa. Taksin hinta muodostuu mittaritaksasta tai vastaavasta pikkubussin kilometriveloitusperusteesta.
  • Mikäli haluat vastaavan kuljetuksen kiinteään hintaan ja ilman taksitunnuksia, tarjoamme Comfort Class -tilausajopalvelua.

Taksi Espoossa, Vantaalla ja koko PK-seudulla

Voit tilata Kovasen taksin myös Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa sekä muissa pääkaupunkiseudun kunnissa. Tilaa taksi soittamalla 0200 6060 tai käyttämällä Kovasen sovellusta. Samat taksipalvelut toimivat koko Uudellamaalla.

Usein kysytyt kysymykset

Miten tilaan taksin Helsingissä?

Tilaa taksi helposti ja nopeasti Kovasen taksisovelluksen avulla, niin saat myös kiinteän hinnan matkallesi. Voit tilata taksin myös puhelimitse numerosta 0200 6060 tai nettisivujemme tilauslomakkeella.

Mikä taksi Helsingissä kannattaa valita?

Kovasen taksipalvelu on ainoa laatuaan. Yrityksellä on jo yli 40 vuoden kokemus taksipalvelun tuottamisesta Helsingissä. Kaikki kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Taksikalustomme on tyylikkäitä mustia Mercedes Benzejä. Asiakaspalvelu ja turvallisuus ovat tärkeimpiä arvojamme, jotka ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme. Kovasen taksin tilaat helposti puhelimitse (0200 6060), sovelluksellamme tai nettisivujemme tilauslomakkeella.

Paljonko maksaa taksi Helsingissä?

Tarkemmat hinnat löydät hinnastostamme . Kun käytät Kovasen taksisovellusta, saat kiinteän hinnan matkallesi ennen matkan varaamista.

Kuinka nopeasti saa taksin Helsingissä arkiaamuna?

Arkiaamut ovat vuorokauden ruuhkaisinta aikaa, jolloin taksien saatavuus vaihtelee hetki hetkeltä. Hyvällä onnella auton voi saada muutamassa minuutissa, mutta usein sitä saattaa joutua odottamaan kauemmin. Sen vuoksi suosittelemmekin lämpimästi ennakkotilausta arkiaamuille. Ennakkotilauksessa auto on valmiina lähtöön sovittuna aikana, joten vältät kiireen ja yllättävät tilanteet. Tilaa taksi ennakkoon helposti puhelimitse (0200 6060), sovelluksemme avulla tai verkkosivuiltamme löytyvällä tilauslomakkeella.

Onko taksilla turvallista liikkua Helsingissä?

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Meillä on luotettavat ja luvalliset kuljettajat, joilla on nuhteeton tausta. Kaikki kuljettajamme ovat perustaksipätevyyden lisäksi käyneet Cabonline-akatemian koulutuksen, johon kuuluu mm. kielikoe ja paikallistuntemus.

Kuljettajamme ovat aina kirjautuneina järjestelmäämme, josta näemme auton tietojen lisäksi kuljetut matkat ja sijainnit. Kuljetuksen hinta on mittariperusteinen tai sovelluksemme kautta tilatessa kiinteä hinta. Hinnastomme on aina näkyvillä autoissamme. Maksut kulkevat aina järjestelmämme kautta ja matkasta saa halutessaan kuitin. Matkustat siis aina turvallisesti ja ilman ikäviä yllätyksiä.

COVID-19-pandemian aikana voit tilausta tehdessäsi toivoa, että kuljettaja pitää kasvomaskia kuljetuksesi ajan. Autoissa on myös saatavilla desinfiointiainetta. Noudatamme kaikkia viranomaisten antamia ohjeita ja korostamme omalle henkilökunnallemme käsien pesua ja desinfiointia. Auton pinnat pyyhitään useaan kertaan päivän aikana ja autot puhdistetaan erityisellä huolellisuudella jokaisen vuoron päätteeksi.

Miten saa taksin Helsingin rautatieasemalta?

Parhaiten taksin Helsingin rautatieasemalta saa tilaamalla sen ennakkoon Kovaselta, jolloin vältät jonotuksen ja yllättävät tilanteet. Suosittelemme noudon sopimista hieman sivuun ruuhkaisimmasta paikasta, jolloin lähtö onnistuu nopeasti ja helposti. Sovelluksen kautta tilaamalla voit seurata taksisi saapumista, tunnistat helposti oikean auton ja saat matkallesi myös kiinteän hinnan.

Go to Top