Hieman laadukkaampi taksi – Oulu

Taksi Oulu2021-01-19T10:46:14+02:00

Taksipalvelu 24/7

0200 6060

3,09 €/puh + 0,30/min

Ulkomailta soitettaessa
tel. +358 (0)200 6060

Hieman laadukkaampi taksi – Oulu

Haussa astetta laadukkaampi taksi? Oulu lähiseutuineen tarjoaa paljon vaihtoehtoja, mutta Kovasen mustat taksit erottuvat joukosta edukseen. Mustat Mercedes Benz -henkilö- ja tilataksit sekä ensiluokkainen palvelu tarjoavat paitsi luotettavan kyydin perille, myös ainutlaatuisen kokemuksen. Taksimme palvelevat Oulussa mittari- ja kiinteähintaisilla kuljetuksilla. Taksin hinta muodostuu mittaritaksasta tai vastaavasta pikkubussin kilometriveloitusperusteesta. Kyydin voit tilata suoraan omasta 24/7-tilauspalvelustamme 0200 6060 tai käyttämällä taksisovellustamme.

Lataa sovellus tästä!

Miksi kannattaa valita Kovasen taksi Oulussa?

Kovanen tarjoaa laadukasta taksipalvelua Oulussa ja Oulun seudulla. Taksikuljetuksen voi tilata suoraan Kovasen omasta 24/7-tilauspalvelusta tai sovelluksesta. Kovanen tarjoaa laadukkaan kuljetuksen niin yksittäisen henkilön kuin isommankin ryhmän erilaisiin kuljetustarpeisiin taksipalveluista tilausajoihin. Kyydit ajetaan turvallisilla, mustilla Mercedes-Benz autoilla ja asiakasta palvelee tyylikkäät, erikoiskoulutetut ja ammattitaitoiset kuljettajat.

Taksipalvelumme Oulussa ja Oulun seudulla:

  • Laadukas taksipalvelu mustalla Mercedes-Benz kalustolla
  • Lentokenttäpalvelu: seuraamme lennon todellista laskeutumisaikaa ja noudamme asiakkaan kyltin kanssa aulasta
  • Tilausajopalvelu edustus-, yritysasiakas- tai muihin räätälöityihin kuljetuksiin

Tilaa taksi soittamalla 0200 6060 tai käyttämällä Kovasen sovellusta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä maksaa taksi Oulussa?

Oulussa on useita eri taksialan toimijoita, jotka voivat määrittää hintansa itse. Meillä taksimatkan hinta muodostuu kuljetusta matkasta ja siihen käytetystä ajasta. Hinnastoomme voit tutustua tästä. Kun käytät Kovasen taksisovellusta, saat kiinteän hinnan matkallesi ennen matkan varaamista.

Onko taksilla turvallista liikkua Oulussa?

"Turvallisuutesi on meille tärkeää. Meillä on luotettavat ja luvalliset kuljettajat, joilla on nuhteeton tausta. Kaikki kuljettajamme ovat perustaksipätevyyden lisäksi käyneet Cabonline-akatemian koulutuksen, johon kuuluu mm. kielikoe ja paikallistuntemus.

Kuljettajamme ovat aina kirjautuneina järjestelmäämme, josta näemme auton tietojen lisäksi kuljetut matkat ja sijainnit. Kuljetuksen hinta on mittariperusteinen tai sovelluksemme kautta tilatessa kiinteä hinta. Hinnastomme on aina näkyvillä autoissamme. Maksut kulkevat aina järjestelmämme kautta ja matkasta saa halutessaan kuitin. Matkustat siis aina turvallisesti ja ilman ikäviä yllätyksiä.

COVID-19-pandemian aikana kuljettaja pitää aina kasvomaskia kuljetuksesi ajan. Autoissa on myös saatavilla desinfiointiainetta. Noudatamme kaikkia viranomaisten antamia ohjeita ja korostamme omalle henkilökunnallemme käsien pesua ja desinfiointia. Auton pinnat pyyhitään useaan kertaan päivän aikana ja autot puhdistetaan erityisellä huolellisuudella jokaisen vuoron päätteeksi."

Kuinka nopeasti saa taksin Oulussa arkiaamuna?

Arkiaamut ovat Oulussa vuorokauden ruuhkaisinta aikaa, jolloin taksien saatavuus vaihtelee hetki hetkeltä. Hyvällä onnella auton voi saada muutamassa minuutissa, mutta usein sitä saattaa joutua odottamaan kauemmin. Sen vuoksi suosittelemmekin lämpimästi ennakkotilausta arkiaamuille. Ennakkotilauksessa auto on valmiina lähtöön sovittuna aikana, joten vältät kiireen ja yllättävät tilanteet. Tilaa taksi ennakkoon helposti puhelimitse (0200 6060), taksisovelluksemme avulla tai verkkosivuiltamme löytyvällä tilauslomakkeella.

Go to Top