Tilausajot

Varaa kiinteähintainen kuljetus – suunnittelemme laadukkaan palvelun tarpeesi mukaan

Tilausajot2020-09-17T10:34:40+03:00

Kovasen tilausajot räätälöidään tarpeesi mukaan

0200 6161
Tee tarjouspyyntö

1,93 €/min

Ulkomailta soitettaessa
tel. +358 (0)200 6161

Laadukas kuljetuspalvelu limousinesta linja-autoon kiinteään hintaan

Pikkubussin tai bussin vuokraus, bussikuljetus, tilausbussi, limousine… tarjoamme korkealaatuiset tilausajot tyylikkäällä kalustolla niin yritysten kuin yksityishenkilöiden erilaisiin tarpeisiin. Tilausajoissa teitä palvelevat erikoiskoulutetut VIP-kuljettajat tummissa puvuissaan. Ammattitaitoinen myyntipalvelumme suunnittelee tilausajot vastaamaan toiveitanne.

Tilausajot Comfort Class- tai Business Class-palveluna

Comfort Class -tilausajopalvelu soveltuu yksinkertaisiin siirtokuljetuksiin, kun toiveena on saada taksikuljetus kiinteään hintaan ilman taksitunnuksia. Tällaisia voivat olla myös toistuvat vakiokuljetukset. Comfort Class- tilausajot toteutetaan Kovasen taksikalustolla: sedan-henkilöautot ja 8-paikkaiset tilataksit. Muut tilausajokuljetukset ja kokoluokat kuten pikkubussin vuokraus tai tilausbussit toteutetaan Business Class -palveluna.

Business Class -palvelu on täysin räätälöitävissä tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti ja se soveltuu erityisesti yritysasiakkaille sekä yksityisasiakkaiden erikoistarpeisiin. Kalustovalikoima on monipuolinen – käytössäsi on Kovasen koko black label -kalusto limousinesta ja sedanista pikkubusseihin ja isoihin tilausbusseihin, jotka ajetaan yhteistyössä Lehtimäen kanssa. Bussin vuokraus yhteistyössä Lehtimäen kanssa sisältää aina kuljettajan.

Business Class -kuljetukseen varataan erikoiskoulutuksen saanut edustuskuljettaja, joka valmistautuu tilaukseen hyvissä ajoin. Tilausajoissa on saatavilla jaettu WiFi-yhteys. Palvelussa on mahdollisuus sopia myös räätälöidyistä lisäpalveluista, kuten juoma- ja evästilauksesta Kovanen Deli -palvelun kautta tai oppaista ja kuljettajan kielitaitovaatimuksista. Sedan-henkilöautotilauksissa piccolovesipullot kuuluvat palveluun.

Tilausajot jokaiseen tilanteeseen

  • Henkilöautokuljetus Mercedes Benz E -henkilöautoilla
  • Limousinekuljetus Mercedes Benz S Lang -limusiinilla
  • Pikkubussikuljetus Mercedes Benz -pikkubusseilla
  • Bussikuljetus, tilausbussi
  • Pikkubussin vuokraus
  • Valmiit palveluratkaisut – limousine-palvelu, hääkuljetuspalvelu, lentokenttäpalvelu, suurtapahtumat

Kauttamme voit tilata myös kaikki häihin liittyvät kuljetukset etukäteen, joissa huomioidaan yksityiskohdat ja juuri teidän hääkuljetustarpeenne. Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai tutustu: Hääauto ja -kuljetukset vieraille

Go to Top