Taksinkuljettajaksi kuljetusalan huipulle!

Haluaisitko taksinkuljettajaksi liikkuvaan ja tyylikkääseen työhön, jossa pääset tarjoamaan asiakkaille ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme uusia kuljettajia ja yrittäjiä – hae mukaan ja tule tekemään työtä, josta voit olla aidosti ylpeä!

Lue lisää

Monta hyvää syytä tulla taksinkuljettajaksi Kovaselle

Kovasen kuljettajille jokainen kuljetustehtävä on tärkeä

Kovasen taksinkuljettajana pääset tuottamaan asiakkaille ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä: kaikkia kuljettajiamme yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa kuljetustehtäviisi kuuluvat niin vakioajot kuin sopimusajot.

Taksinkuljettaja on myös asiakaspalvelija

Toimintaamme leimaavat vahvasti arvomme, joita ovat korkea laatu, sitoutuneisuus ja ystävällisyys. Olemme Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys ja haluamme kehittää tekemistämme jatkuvasti paremmaksi. Tästä syystä toivomme myös sinulta kunnianhimoista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan.

Hyvät henkilöstöedut

Perehdytämme työntekijämme huolellisesti kuljettajan tehtäviin ja työssä sinua tukee laaja ja osaava tiimi. Tarjoamme lisäksi ison talon edut kuten kattavan työterveyshuollon, tyylikkäät työvaatteet ja yritysliikunnan. Toimitilamme löytyvät Helsingin Pitäjänmäeltä.

Ainoa laatuaan – myös työnantajana.
Liity joukkoomme!

Taksinkuljettaja

Haemme joukkoomme luotettavia ja asiakaspalveluhenkisiä taksinkuljettajia koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun alueelle. Ajokalustona toimivat uusimmat hyvin varustellut Mercedez-Benzin henkilöauto- ja tilataksit. Taksinkuljettajan palkka on provisiopohjaista ja työssä tukena ovat esimiehet, 24/7-tilauspalvelukeskuksemme sekä automaattinen ajonvälitysjärjestelmä.

Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi). Arvostamme myös hyvää paikallistuntemusta pääkaupunkiseudun alueesta, sekä kykyä sopeutua vaativiin ja haastaviinkin tilausajoihin. Voit hakea taksikuljettajan työpaikkaa vaikka et olisi vielä ammattilainen, sillä tarvittaessa me koulutamme sinut tehtävään.

Työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville järjestämme edullisen koulutuksen Cabonline Akatemian kautta, jossa suoritettavana myös taksinkuljettajan koe. Suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan n. kaksi viikkoa, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta työelämään. Voit tietenkin hakea tehtävään myös, jos sinulla on taksinkuljettajan ajolupa ja kokemusta taksinkuljettajan työstä jo valmiiksi.

Hae taksinkuljettajaksi!

Yrittäjä

Oletko kiinnostunut taksiyrittäjyydestä avaimet käteen -mallilla? Meille yrittäjäksi lähtiessä sinun ei tarvitse keksiä autoa uudelleen, vaan pääset aloittamaan liiketoiminnan suoraan valmiilla ja toimivaksi todetulla mallilla suomalaisen huippubrändin alla.

Meillä on pitkä ja erittäin laaja kokemus vastaavan kaltaisesta taksiyrittäjyydestä muissa Pohjoismaissa, joissa yrittäjiä on noin 3500. Tarjoamme monipuolisia yrittäjämalleja, jotka mahdollistavat yrittäjyyden aina yhden kuljettajan yrittäjistä jopa sadan kuljettajan kokonaisuuksiin.

Sen lisäksi, että työskentelet itsellesi, pääset myös nauttimaan yhteistyökumppanuuden eduista:
– Edullisen ja laadukkaan auton hyvillä ehdoilla
– Laajan asiakaskunnan: VIP-kuljetuksia ja tilausajoa
– Digitaalisen välitysjärjestelmän ja raportointivälineet
– Keskitetyt, edulliset hankintaedut mm. vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineisiin
– Taloushallinnon palvelut
– Ilmaisen koulutuksen Cabonline Akatemiassa

Hae yrittäjäksi!

Työn hienous on vaihtelevuudessa ja ihmisissä

Kovasen kuljettajat Antti Haapalahti ja Tiia Sairi rakastavat työtään, jossa yhdistyvät kaksi intohimoa: autolla ajaminen ja korkealaatuinen asiakaspalvelutyö.

Haapalahti ja Sairi ovat mukana uudessa rekrytointikampanjassamme, jossa haluamme viestiä kuljettajiemme olevan paitsi kovan luokan ammattilaisia myös aivan tavallisia ihmisiä mustan pukunsa alla. Meillä kuljettajat tukevat toisiaan ja vaikka otamme työmme tosissamme, osaamme myös ottaa kollegoiden kesken rennosti.

Lue lisää