Ota haaste vastaan ja aja itsesi kuljetusalan huipulle!

Haluaisitko liikkuvan ja tyylikkään työn, jossa pääset tarjoamaan asiakkaille ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme uusia kuljettajia ja yrittäjiä
– hae mukaan ja tule tekemään työtä, josta voit olla aidosti ylpeä!

Lue lisää

Monta hyvää syytä tulla Kovasen kuljettajaksi

Kovasen kuljettajille jokainen kuljetustehtävä on tärkeä

Kovasen kuljettajana pääset tuottamaan asiakkaille ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä: kaikkia kuljettajiamme yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa kuljetustehtäviisi kuuluvat niin vakioajot kuin sopimusajot.

Asiakkaamme arvostavat meitä ja niin myös työntekijämme

Toimintaamme leimaavat vahvasti arvomme, joita ovat korkea laatu, sitoutuneisuus ja ystävällisyys. Olemme Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys ja haluamme kehittää tekemistämme jatkuvasti paremmaksi. Tästä syystä toivomme myös sinulta kunnianhimoista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan.

Haluamme varmistaa työsi sujuvuuden

Perehdytämme työntekijämme huolellisesti kuljettajan tehtäviin ja työssä sinua tukee laaja ja osaava tiimi. Tarjoamme lisäksi ison talon edut kuten kattavan työterveyshuollon, tyylikkäät työvaatteet ja yritysliikunnan. Toimitilamme löytyvät Helsingin Pitäjänmäeltä.

Ainoa laatuaan – myös työnantajana.
Liity joukkoomme!

Kuljettaja

Haemme joukkoomme luotettavia ja asiakaspalveluhenkisiä kuljettajia koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun alueelle. Ajokalustona toimivat uusimmat hyvin varustellut Mercedez-Benzin henkilöauto- ja tilataksit nelivedolla.

Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi). Arvostamme myös hyvää paikallistuntemusta pääkaupunkiseudun alueesta, sekä kykyä sopeutua vaativiin ja haastaviinkin tilausajoihin.

Työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville järjestämme ilmaisen koulutuksen Cabonline Akatemian kautta. Suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan n. kaksi viikkoa, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta työelämään. Tarjoamme kokoaikaiseen työsuhteeseen työllistyville henkilöille perehdytyksen ajaksi (3kk) kiinteän palkan, jonka jälkeen palkkaus muuttuu provisiopalkkaukseksi. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

Hae kuljettajaksi!

Yrittäjä

Oletko kiinnostunut taksiyrittäjyydestä avaimet käteen -mallilla? Meille yrittäjäksi lähtiessä sinun ei tarvitse keksiä autoa uudelleen, vaan pääset aloittamaan liiketoiminnan suoraan valmiilla ja toimivaksi todetulla mallilla suomalaisen huippubrändin alla.

Meillä on pitkä ja erittäin laaja kokemus vastaavan kaltaisesta taksiyrittäjyydestä muissa Pohjoismaissa, joissa yrittäjiä on noin 3500. Tarjoamme monipuolisia yrittäjämalleja, jotka mahdollistavat yrittäjyyden aina yhden kuljettajan yrittäjistä jopa sadan kuljettajan kokonaisuuksiin.

Sen lisäksi, että työskentelet itsellesi, pääset myös nauttimaan yhteistyökumppanuuden eduista:
– Edullisen ja laadukkaan auton hyvillä ehdoilla
– Laajan asiakaskunnan: VIP-kuljetuksia ja tilausajoa
– Digitaalisen välitysjärjestelmän ja raportointivälineet
– Keskitetyt, edulliset hankintaedut mm. vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineisiin
– Taloushallinnon palvelut
– Ilmaisen koulutuksen Cabonline Akatemiassa

Hae yrittäjäksi!

Työn hienous on vaihtelevuudessa ja ihmisissä

Kovasen kuljettajat Antti Haapalahti ja Tiia Sairi rakastavat työtään, jossa yhdistyvät kaksi intohimoa: autolla ajaminen ja korkealaatuinen asiakaspalvelutyö.

Haapalahti ja Sairi ovat mukana uudessa rekrytointikampanjassamme, jossa haluamme viestiä kuljettajiemme olevan paitsi kovan luokan ammattilaisia myös aivan tavallisia ihmisiä mustan pukunsa alla. Meillä kuljettajat tukevat toisiaan ja vaikka otamme työmme tosissamme, osaamme myös ottaa kollegoiden kesken rennosti.

Lue lisää