Hangille Kovasen turvallisella kyydillä.

Ota kaikki irti hiihtokaudesta ja lähde nauttimaan lumesta Kovasen kanssa – viemme sinut ja seurueesi turvallisesti rinteeseen ja laskupäivän jälkeen kotiin.

Tee ennakkotilaus

Kovanen tarjoaa laadukasta taksipalvelua laskettelumatkallesi lähirinteille tai kauemmaksikin. Turvallisen kuljetuksen voit tilata niin yksittäisen henkilön kuin isommankin ryhmän kuljetuksiin. Kun teet ennakkovarauksen, ei sinun tarvitse odottaa autoa ulkona, vaan auto on paikalla, kun olet valmis lähtemään.

Lähirinteisiin edullisesti taksilla

Tilataksiimme mahtuu 6 asiakasta suksineen tai lautoineen ja autoja on saatavilla ympäri vuorokauden. Siirtyminen rinteisiin on huolettomampaa ja kimpassa myös edullisempaa. Voit nauttia laskupäivästäsi after ski:tä unohtamatta ja tilata paluukyydin päivän aikataulun mukaisesti. Taksilla saapuessasi, ei sinun tarvitse myöskään huolehtia parkkeerauksesta ja pääset heti rinteen juureen lasketteluvälineiden kanssa.

Lumiloma kauemmaksi

Kovanen haluaa tarjota turvallisen ja vaivattoman mahdollisuuden lähteä nauttimaan hiihtolomasta myös kauemmaksi, vaikka Himokselle tai Leville asti. Tilausajopalvelumme kautta tarjoamme kiinteään hintaan kuljetuspalvelua ammattikuljettajalla teidän tarpeidenne mukaisesti. Matkustusmukavuutta tuo 16-paikkainen pikkubussimme, johon mahtuu jo hieman isompi seurue matkatavaroineen. Voit kysyä tarjousta myyntipalvelustamme numerosta 0200 6161 tai myynti@kovanen.com

Kuljetus lentokentälle

Kovanen tarjoaa mukavaa, tyylikästä ja luotettavaa kuljetuspalvelua lentokentälle ja lentokentältä kaupunkiin. Varaamalla kuljetuksen ennakkoon vältät kiireen ja yllättävät tilanteet. Halutessasi voit varata myös paluukyydin – ilmoittamalla lennonnumerosi Kovanen seuraa lennon todellista laskeutumisaikaa ja on sinua vastassa, kun saavut. Lentokenttäkuljetuksen voit tehdä ennakkotilauslomakkeella tai puhelimitse numerosta 0200 60606. Muistathan mainita, mikäli sinulla on sukset tai lauta mukana, jotta voimme varata sinulle oikean kokoisen auton matkallesi.

Tilaa ski- kuljetus Kovaselta

Tilaa taksi laskettelumatkalle soittamalla 0200 6060 tai ennakkotilauslomakkeella.

 • Laadukas taksipalvelu mustalla Mercedes-Benz kalustolla
 • Kiinteät hinnat valittuihin kohteisiin pääkaupunkiseudulta
 • Turvallinen tapa matkustaa

Tarjoamme kiinteät hinnat 8-paikkaisilla tilatakseilla max. 6 hengelle seuraaviin kohteisiin:

Kohde: meno-paluu
Messilä 300€
Peuramaa 150€
Talma 150€
Vihti 200€

Hintaan sisältyy meno-paluukuljetus pääkaupunkiseudulta (Helsinki, Espoo, Vantaa) maksimissaan 6 hengelle kahdesta osoitteesta.
Kuljetukset tulee maksaa autoon. Hinnat sis. alv 10%
Muihin kohteisiin suosittelemme kysymään tarjousta myyntipalvelusta p. 0200 6161 tai myynti@kovanen.com

Suosittelemme tekemään ennakkotilauksen mielellään 4h ennen lähtöaikaa.
Akuuteissa tiedusteluissa suosittelemme olemaan yhteydessä puhelimitse 24/7-tilauspalveluumme, p. 0200 6060.

Ennakkotilauslomake:

  Lähtöpaikan tiedot

  Päivämäärä*
  Aika*
  Osoite*
  Kaupunki*

  Kohdepaikan tiedot

  Osoite*
  Kaupunki*
  Laskettelukeskus*

  Paluu

  Kellonaika*

  Matkustajat

  Henkilöiden lukumäärä*

  Tilaajan tiedot

  Nimi*
  Puhelin*
  Sähköposti*

  Lisätiedot

  Mittarihintaan lisätään ennakkovarausmaksu.

  Olen lukenut ja hyväksynyt käyttöehdot.