Lentokenttä

Tilaa Kovaselta lentokenttäkuljetukset ennakkoon ja nauti matkastasi

Lentokenttä 2018-01-19T13:41:14+00:00

Lentokenttä­palvelu

Varaa meno- ja paluukuljetus Helsinki-Vantaalle ennakkoon Kovasen tilauspalvelusta. Ennakkoon tilatussa lentokenttänoudossa henkilökuntamme seuraa lennon todellista laskeutumisaikaa ja kuljettaja saapuu kyltin kanssa tuloaulaan vastaan.

Tee ennakkotilaus

Seuraamme lennon laskeutumisaikaa ja tulemme aulaan vastaan

Lentokenttäkuljetuksissa suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista, vaan voit nauttia matkalle lähdöstä ja paluusta aina kotiovelle asti.

Ennakkoon tilatussa lentokenttänoudossa Kovasen tilauspalvelukeskus ja kuljettaja seuraavat lennon todellista laskeutumisaikaa. Kuljettaja tulee kyltin kanssa oikea-aikaisesti tuloaulaan vastaan. Taksipalvelussa voit valita noudon joko heti lennon laskeuduttua tai toivomasi ajankohtana (max. 30 minuuttia) laskeutumisen jälkeen. Mikäli mukanasi ovat ainoastaan käsimatkatavarat, suosittelemme noutoa 10 min sisällä laskeutumisesta. Jos mukana on muuta matkatavaraa, suosittelemme varaamaan noudon 20 min laskeutumisen jälkeen. Tilaus alkaa valitsemastasi noutoajasta lennon laskeuduttua.

Voit varata lentokenttäkuljetuksen myös kiintehintaisena tilausajona. Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme, p. 0200 6161 tai myynti@kovanen.com.

Paluualennus taksipalvelussa

Kun tilaat Kovasen taksipalvelun lentokentälle, saat 10€:n alennuskupongin paluukuljetusta varten. Kun paluukuljetuksen mittarihinta ylittää 40€, saat alennuksen käyttöösi kuponkia vastaan.

Paluualennuksen tiedot:
Alennus on voimassa niin heti- kuin ennakkotilauksessa Kovasen Economy Class -taksipalvelussa. Mainitsethan tarjouskupongista tilauksen yhteydessä ja palautathan sen kuljettajalle ajon päätteeksi. Alennus on voimassa toistaiseksi.

  • Maksutapa: käteinen/ pankki- tai luottokortti (maksu kuljetuksen yhteydessä)
  • Yksi kuponki/ tilattu auto
  • Kalustona käytetään: taksi/ pikkubussi