Taksi lentokentälle

Tilaa lentokenttätaksi ennakkoon Kovaselta ja nauti matkastasi

Taksi lentokentälle2021-01-19T10:39:43+02:00

Palveleva lentokenttätaksi

Varaa lentokenttäkuljetus ennakkoon Kovasen tilauspalvelusta. Ennakkoon tilatussa lentokenttänoudossa henkilökuntamme seuraa lennon todellista laskeutumisaikaa ja kuljettaja saapuu tuloaulaan sinua vastaan.

Tee ennakkotilaus

Lentokenttäkuljetus Kovasen tyyliin – seuraamme laskeutumisaikaa ja tulemme aulaan vastaan

Lentokenttäkuljetuksissa suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista, vaan voit nauttia matkalle lähdöstä ja paluusta aina kotiovelle asti.

Ennakkoon tilatussa lentokenttänoudossa Kovasen tilauspalvelukeskus ja kuljettaja seuraavat lennon todellista laskeutumisaikaa. Kuljettaja tulee nimikyltin kanssa oikea-aikaisesti tuloaulaan vastaan. Lentokenttätaksipalvelussa voit valita noudon joko heti lennon laskeuduttua tai toivomasi ajankohtana (max. 30 minuuttia) laskeutumisen jälkeen. Mikäli mukanasi ovat ainoastaan käsimatkatavarat, suosittelemme noutoa 10 min sisällä laskeutumisesta. Jos mukana on muuta matkatavaraa, suosittelemme varaamaan noudon 20 min laskeutumisen jälkeen. Tilaus alkaa valitsemastasi noutoajasta lennon laskeuduttua.

Tilaa taksi lentokentälle puhelimella tai sovelluksella

Tilaa taksi lentokentälle ennakkoon tai hetitilauksena puhelimitse tai Kovasen taksisovelluksella. Kun käytät sovellusta tilataksesi taksin lentokentälle, hinta on kiinteä, ja tiedät sen jo ennen tilauksen vahvistamista. Muista syöttää lentosi numero lentokenttätaksinoudossa.

Voit varata lentokenttäkuljetuksen myös kiinteähintaisena tilausajona. Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme, p. 0200 6161 tai myynti@kovanen.com.

Lue lisää taksipalveluistamme täältä: Taksi Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä Taksi Oulu.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä taksi lentokentälle?

Kovanen tarjoaa mukavaa, tyylikästä ja luotettavaa kuljetuspalvelua lentokentälle ja lentokentältä kaupunkiin. Varaamalla kuljetuksen ennakkoon vältät kiireen ja yllättävät tilanteet. Halutessasi voit varata myös paluukyydin – ilmoittamalla lennonnumerosi Kovanen seuraa lennon todellista laskeutumisaikaa ja on sinua vastassa, kun saavut.

Onko taksilla turvallista liikkua lentokentälle?

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Voit tilausta tehdessäsi toivoa, että kuljettaja pitää kasvomaskia kuljetuksesi ajan. Kun tilaat kuljetuksen lentokentälle ennäkkoon, tarjoamme sinulle tarvittaessa lennolla vaadittavan kasvomaskin. Autoissa on myös saatavilla desinfiointiainetta.

Noudatamme kaikkia viranomaisten antamia ohjeita ja korostamme omalle henkilökunnallemme käsien pesua ja desinfiointia. Auton pinnat pyyhitään useaan kertaan päivän aikana ja autot puhdistetaan erityisellä huolellisuudella jokaisen vuoron päätteeksi.

Mikä taksi lentokentältä Helsingin keskustaan?

Kovanen tarjoaa mukavaa, tyylikästä ja luotettavaa kuljetuspalvelua lentokentälle ja lentokentältä kaupunkiin. Varaamalla kuljetuksen ennakkoon vältät kiireen ja yllättävät tilanteet. Halutessasi voit varata myös paluukyydin – ilmoittamalla lennonnumerosi Kovanen seuraa lennon todellista laskeutumisaikaa ja on sinua vastassa, kun saavut. Voit halutessasi valita noudon joko heti lennon laskeuduttua tai toivomanasi ajankohtana (maks. 30 min) lennon laskeutumisen jälkeen.

Kuinka kauan kestää taksilla lentokentältä keskustaan Helsingissä?

Ajomatka lentokentältä Helsingin keskustaan kestää hieman yli 30 min ajankohdasta riippuen. Kovasen taksisovelluksen kautta tilatessa voit myös seurata matkasi edistymistä puhelimellasi.

Mikä taksi lentokentältä Oulun keskustaan?

Kovanen tarjoaa mukavaa, tyylikästä ja luotettavaa kuljetuspalvelua lentokentälle ja lentokentältä kaupunkiin. Varaamalla kuljetuksen ennakkoon vältät kiireen ja yllättävät tilanteet. Halutessasi voit varata myös paluukyydin – ilmoittamalla lennonnumerosi Kovanen seuraa lennon todellista laskeutumisaikaa ja on sinua vastassa, kun saavut. Voit halutessasi valita noudon joko heti lennon laskeuduttua tai toivomanasi ajankohtana (maks. 30 min) lennon laskeutumisen jälkeen.

Kuinka kauan kestää taksilla lentokentältä keskustaan Oulussa?

Ajomatka lentokentältä Oulun keskustaan kestää n. 20 min ajankohdasta riippuen. Kovasen taksisovelluksen kautta tilatessa voit myös seurata matkasi edistymistä puhelimellasi.

Paljonko maksaa taksi Oulun lentokentältä keskustaan?

Taksimatkan hinta Helsingin lentokentältä keskustaan muodostuu lähtömaksusta, kuljetusta matkasta ja siihen käytetystä ajasta. Ennakkotilauksiin lisätään ennakkotilausmaksu. Taksihinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %, ellei toisin mainita. Kun tilaat taksin Kovasen taksisovelluksella, saat aina kiinteän hinnan tietoosi ennen matkan vahvistamista. Lentokenttänoudoissa seuraamme lennon todellista laskeutumisaikaa ja olemme oikea-aikaisesti paikalla noutamassa, eikä sinun tarvitse huolehtia mahdollisesta lennon myöhästymisestä.

Go to Top