Lisäpalvelut

Lisää matkustusmukavuutta tilausajokuljetukseesi

Lisäpalvelut2020-09-17T11:26:01+03:00

Lisäpalvelut

Kovaselta on saatavilla erilaisia matkustusmukavuutta nostavia lisäpalveluita tilausajoihin. Valittavana on Kids-lastenistuinpalvelu, Deli-eväspalvelu ja Sleep and Relax -rentoutumissetti. Kovaselta voit tilata lisäksi erilaisia sightseeing-kuljetuksia pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla.

Tee tarjouspyyntö

Kovanen Kids -lastenistuinpalvelu

Kovasen tilauspalvelukeskuksesta voit tilata lisäpalveluna kuljetukseesi vauvakaukalon tai lastenistuimen. Palvelu on kätevä, kun haluat matkustaa lapsen kanssa turvallisesti ilman omaa lastenistuinta. Lastenistuin on saatavilla myös mittarihintaisessa taksipalvelussa.

Lue lisää..

Kovanen Deli -eväspalvelu

Hyödynnä matkustusaikasi ja nauti eväät kuljetuksen aikana. Voit tilata evästilaukset suoraan Kovasen myyntipalvelusta, joka huolehtii eväiden oston ja toimittamisen kuljetukseen. Palvelun kautta on mahdollista tilata virvokejuomia, kahvi- ja teetarjoilut sekä pientä purtavaa, kuten tuoreita ciabatta-leipiä ja hedelmiä sekä valmiita eväspaketteja (New York -aamiainen, Continental-aamiainen, patonkilounas ja salaattilounas.). Muut evästoiveet toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Kovanen Sleep and Relax -paketti

Voit tilata kuljetukseesi rentouttavan Kovanen Sleep and Relax -paketin, kun haluat matkustaa mukavasti ja levätä kuljetuksen aikana. Pakettiin kuuluu satiininen matkatyyny, fleece-peitto ja unitarvikesetti käyttöösi matkan ajaksi.

Yksityis-sightseeing

Kuljettajan pitämä yksityis-sightseeing tarjoaa personoidun kaupunkikierroksen pienemmälle ryhmälle lyhyelläkin varoitusajalla Kovanen sightseeing-materiaalin avustuksella. Kaupunkikierroksessa pääset katsomaan Helsingin sykettä, ihailemaan maisemia sekä kuulemaan perustietoa päänähtävyyksistä.

Yksityis-sightseeing -palvelussa tarjolla:

  • Piccolovesipullot
  • Kovanen sightseeing -materiaali, WLAN-yhteys + tablettitietokone kierroksen runkona
  • Kielet: suomi, ruotsi ja englanti (venäjä ja muut kielitoiveet pyydettäessä)
  • Palvelu tarjolla kalustossa: henkilöauto, tilataksi ja pikkubussit

Opas-sightseeing

Enemmän tietoa kohteista saat sightseeing-opaspalvelusta, johon järjestämme erillisen sightseeing-oppaan. Näin pääset tutustumaan tarkemmin Helsingin lumoavaan kaupunkiin ja sen historian huminaan auktorisoidun oppaan avulla.

Sightseeing-opaspalvelussa tarjolla:

  • Piccolovesipullot (max. pikkubussikokoluokat, muutoin lisäpalveluna)
  • Erikoiskoulutuksen saanut auktorisoitu opas
  • Saatavilla eri kieliä
  • Kalusto: mikrofonilla opastus 16-paikkaisissa ja isoissa VIP-busseissa

Kysy myös sightseeing-kierroksista esimerkiksi Vanhassa Porvoossa, Kirkkonummen Hvitträskissä tai Nuuksion kauniissa luonnonpuistomaisemissa. Myyntipalvelussamme on opaskyselyissä apuna Kovasen oma Guide Service Agent. Kysy lisätietoja p. 0200 6161 tai myynti@kovanen.com.

Go to Top