TIETOSUOJASELOSTE 

Toimintamme perustuu luottamukseen sekä vastuulliseen toimintaan asiakkaiden ja yrityksen sidosryhmien kesken. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tästä syystä olemme sitoutuneet suojaamaan tietojasi ja minimoimaan keräämiemme henkilötietojen määrän. Tarkoituksenamme on antaa tiedot ymmärrettävällä ja avoimella tavalla.

Tämä Tietosuojaseloste kuvaa käytäntöjämme koskien tietojesi keräämistä, käyttöä, julkaisua ja siirtämistä Cabonline Finland Oy:ssä. Tämä seloste kattaa myös Cabonline Finland Oy:n tytäryhtiöt.

Tietosuojaselosteessa ”me” viittaa Cabonlineen. “sinä” viittaa asiakkaisiin (ml. Yrittäjämme ja Kuljettajamme), potentiaalisiin asiakkaisiin, työntekijöihimme, asiakkaidemme työntekijöihin tai muihin asianomaisiin osapuoliin.

Käytämme tietoja eri tarkoituksiin; Yleisenä tarkoituksena on tarjota sinulle maailmanluokan varauspalvelu. Jos et hyväksy tätä käytäntöä et pysty käyttämään palveluitamme. Jos hyväksyt käytäntömme, niin olet valmis varaamaan seuraavan taksimatkan kauttamme.

Henkilötietojen käsittelyn peruste ja käyttötarkoitus

Henkilötietojasi voidaan käyttää seuraavista syistä:

  1. Varauspyyntöjen hallinta ja kuljetuspalveluiden tarjoaminen. Tähän sisältyy mahdollisuus varata kuljetus nopeasti, jotta käyttäjät voivat seurata varattua autoa, kun se laitetaan keräilyyn, sekä kuljettajille mahdollisuus tunnistaa käyttäjien sijainti ja ottaa yhteyttä käyttäjään, helpottaa nopeaa ja sujuvaa matkan maksamista sekä saada yleiskuva kaikista aiemmista matkoista, jotka tarjotaan sovelluksemme kautta. Jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme, meidän on kerättävä ja käytettävä henkilötietojasi ja jaettava ne toimittajiemme kanssa.
  2. Asiakaspalvelu. Varmistaaksemme, että saat ansaitsemasi asiakaspalvelun, voimme jakaa henkilötietojasi asiakaspalvelumme henkilökunnalle, esimerkiksi auttaaksemme sinua varauspyynnön muuttamisessa, yhteyden saamisessa kuljettajaan, tilauksen perumisessa jne.

III. Tilin hallinta. Keräämällä ja tallentamalla henkilötietojasi voimme luoda henkilökohtaisia tilejä asiakkaillemme. Henkilökohtaisen tilin kautta voit tehdä varauspyyntöjä, saada yleiskuvan aiemmista matkoista, rekisteröidä maksutiedot, jotta varmistetaan sujuva ajo ja paljon muuta.

  1. Markkinointitoiminta. Meille jakamaasi tietojen perusteella voimme luoda yksilöllisiä tarjouksia, tarjota alennuksia tai muita kampanjatoimia. Näihin toimiin voivat kuulua:
  2. Säännölliset uutiskirjeet sähköpostiisi. Jos et halua vastaanottaa näitä sähköposteja, voit aina klikata jokaiseen sähköpostiin sisältyvää tilauksen peruutuslinkkiä.
  3. Yksilölliset tarjoukset, jotka oikeuttavat alennuksiin jne. Jos et halua vastaanottaa näitä sähköposteja, voit aina klikata jokaiseen tarjoukseen sisältyvää tilauksen peruutuslinkkiä.
  4. Markkinatutkimus. Pyydämme sinua joskus osallistumaan markkinatutkimukseen palvelujemme parantamiseksi.
  5. Arvostele kuljettaja, auto jne. ajon aikana tai sen jälkeen. Parantaaksemme palveluitamme ja varmistaaksemme, että kuljettajat noudattavat laatustandardejamme, säilytämme arvostelusi. Huomaa kuitenkin, että kuljettajamme eivät koskaan saa tietoa tietyn arvostelun antaman asiakkaan henkilöllisyydestä.
  6. Palvelujemme parantaminen. Pyrimme aina parantamaan palveluitamme. Voimme siksi käyttää henkilötietoja testaukseen ja analyyttisiin tarkoituksiin, kuten vianmääritykseen tai palveluidemme toimivuuden ja laadun parantamiseen. Jos taas jätät meille sivustomme kautta palautetta tai esität kysymyksen, oikeutettu etumme on käsitellä kyseisiä tietoja parantaaksemme tuotteita ja palveluitamme tai vastataksemme palautteeseesi.

VII. Puheluiden seuranta. Kun soitat meille, puhelut voidaan tallentaa laadunvalvontaa ja koulutusta varten, joihin kuuluu myös tallenteiden käyttö korvausvaatimusten käsittelyssä ja petosten havaitsemista varten. Tallenteita säilytetään 3 kuukauden ajan ja poistetaan automaattisesti, ellei meillä ole sopimusvelvoitetta säilyttää tällaista tallennusta pidemmän aikaa, mukaan lukien petostutkinta ja oikeudelliset tarkoitukset.

VIII. Oikeudelliset tarkoitukset. Voidaksemme käsitellä ja ratkaista oikeusriidat tai noudattaa sääntelyä (mukaan lukien kirjanpitoon liittyvät oikeudelliset vaatimukset jne.) saatamme joutua käyttämään henkilötietoja.

Mikä on oikeusperusta, jonka perusteella voimme käsitellä tietoja edellä kuvatulla tavalla?

Tarjotaksemme palveluitamme ja täyttääksemme sopimussuhteisiin perustuvat velvollisuutemme (käsittelyn oikeusperuste: sopimuksen täytäntöönpano ja oikeutettu etu).

Kun otetaan huomioon tarkoitus (I) ja (II), luotamme määritelmään, jonka mukaan henkilötietojen käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi, erityisesti varaamiesi taksimatkan tarjoamiseksi ja hallinnoimiseksi. Jos vaadittuja henkilötietoja ei anneta, emme voi tarjota sinulle taksimatkaa emmekä voi tarjota sinulle asiakaspalvelua. Tarkoitukset (III) – (VII) huomioon ottaen luotamme oikeutettuun kaupalliseen liike-etuumme tarjotaksemme palveluitamme, estääksemme petokset ja parantaaksemme palveluitamme. Kun käytämme henkilötietoja meidän tai kolmannen osapuolen oikeutetun edun palvelemiseen, tasapainotamme aina oikeutesi ja etusi henkilötietojesi suojaamisessa laillisilta oikeuksiltamme ja eduiltamme tai kolmannen osapuolen eduilta.

Tätä tarkoitusta varten (VIII) luotamme lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen (kuten laillisiin lainvalvontapyyntöihin).

Käsiteltävät henkilötiedot 

Jos olette perehtyneet palveluihimme jo aiemmin, tiedätte, että tarjoamme henkilökuljetukseen liittyviä palveluita omien verkkosivustojemme ja mobiilisovelluksiemme kautta, sekä puhelimitse ja sähköpostitse. Tekemällä varauksen kauttamme teet oikeudellisesti sitovan sopimuksen kuljetuksesta kuljettajamme tai Yrittäjämme kanssa. Toimimme välittäjänä sinun ja kuljettajan välillä, lähetämme varaustietosi kuljettajalle ja lähetämme sinulle varausvahvistuksen tai muita varaukseen liittyviä olennaisia tietoja. Tarjoamme myös yleiskuvan aiemmista matkoistasi.

Jotta palvelumme toimisivat, meidän on kerättävä joitakin henkilötietoja käyttäjiltämme:

  1. Sinun on siis ilmoitettava nimi ja puhelinnumero rekisteröitymisen yhteydessä.
  2. Sinua pyydetään myös toimittamaan muita henkilötietoja, kuten sähköpostiosoite, ikä ja maksutiedot.
  3. Voimme myös rekisteröidä lisätietoja riippuen palveluiden käytöstäsi, kuten usein käytetyt osoitteet, tapahtumatiedot tai vianmääritystiedot, jotka ovat toimitettu, kun olet yhteydessä tukihenkilöstöömme.
  4. Keräämme myös tietoja päivämäärästä ja ajasta, jolloin käytit alustojamme, laitteistoa ja ohjelmistoa (mukaan lukien selaimen valinta, kieliasetukset, IP-osoite, jne.), joita käytät käydessäsi alustoillamme.
  5. Jos teet varauksen mobiilisovelluksemme kautta, keräämme myös tietoja GPS-sijainnistasi, laitekohtaisista asetuksistasi ja muista puhelimesi ominaisuuksista, sovelluksen kaatumisista ja muusta järjestelmän toiminnasta.
  6. Jos työnantajasi on tehnyt kanssamme taksikuljetuksia koskevan sopimuksen, saatamme saada sinusta tietoja työnantajaltasi.
  7. Kun käytät palveluitamme, kuljettaja voi antaa meille käyttäjäluokituksen suoritetun matkan jälkeen.

Kuljetusten hallintajärjestelmän henkilörekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi, Sähköpostiosoite, Postiosoite, Puhelinnumero, Tiedot käsitellyistä tilauksista. Kuljettajaa koskevia tietoja; Milloin ajovälityspäätteen käyttäjä kirjautui sisään, missä ja mihin työvuoroon ja mihin autoon ja millä päätelaitteella. Milloin kirjautui ulos, missä, mitkä ajot ajoi ja milloin, ja kaikki ajon tapahtumat ja reitit, milloin oli vapaana, milloin varattuna, milloin poissa, milloin uloskirjautuneena ja missä. Milloin veloitti ketäkin asiakasta, kuljettajanumero, laitteen IMEI, taukoajat, missä liikkui (GPS-paikannus), ajoneuvon suunta, nopeus, korkeus, sijainnin tarkkuus; käytetyn operaattorin tiedot (nimi, tunniste), laitteen puhelinnumero, SIM-kortin tiedot (sarjanumero, IMSI, kortin operaattori). Osaa tiedoista kerätään vain, kun kuljettaja on kirjautuneena vuoroon, osaa tiedoista kerätään koko ajan, kun laite on käynnissä. Android laitteissa Google Play verkkopalvelun kautta asennettava ohjelmisto kerää tietoa päätelaitteen versiosta, laitetiedoista, kamerasta, mikrofonista, paikkatiedosta ja muista vastaavista sovelluksen toimivuuden takaavista aiheista, joihin käyttäjältä pyydetään erikseen vahvistus ohjelmisto asennettaessa.

Tietoja yrityksemme tietojärjestelmiin tallentuu myös asioidessasi muissa rooleissa, kun asiakkaana. Yleisimmät tällaiset käyttötilanteet ovat:

Työnhakijana, riippuen haettavasta työtehtävästä, luovutat työhakemuksesi mukana antamasi tiedot käsiteltäväksemme.

Työntekijänä käytössäsi on yrityksen tietojärjestelmät ja laitteet, näihin liittyy roolipohjaisia oikeuksia käyttää järjestelmien kautta tietorekisterejä. Näitä järjestelmiä käytettäessä järjestelmät tallentavat lokitietoja järjestelmien käytöstä.

Yhteistyökumppanina tai palvelutoimittajana käytössäsi saattaa toimeksiannosta riippuen olla samoja välineitä, joita käyttäisit tehtävien hoitoon työsuhteessa. Näiden osalta edellytämme, että käytät tietoja samojen sääntöjen mukaisesti, joita edellytämme omalta henkilöstöltämme.

Yleissääntönä pidämme, että emme kerää tai käsittele “arkoja henkilökohtaisia tietoja”. Mikäli luovutat meille arkoja henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi työnhakuun liittyvissä tilanteissa, käsitellään tietoa ainoastaan siinä yhteydessä, missä olet tietoa meille luovuttanut.

Tärkeä huomio on, että asiakkaiden arkaluonteisina pitämiä tietoja ei tallenneta kuljetustilausten tietojen yhteyteen ja tiedot näiltä osin eivät ole tietojärjestelmien kautta saatavissa missään muodossa.

Jos haluat minimoida kerättyjen henkilötietojen määrän, varauksen voi tehdä soittamalla välityskeskukseemme. Huomaa kuitenkin, että puhelusi voidaan tallentaa.

Säännönmukaiset tietolähteet 

Sinulta saamiemme käyttäjätietojen lisäksi käsittelemme henkilötietoja, jotka kolmannet palvelun tarjoajat antavat sinusta.

Jos yhdistät tai kirjaudut käyttäjätililtäsi Facebookiin, Facebook jakaa kanssamme henkilötietojasi kuten profiilikuvasi, näytteen Facebook-ystävistäsi sekä Facebook-tunnuksesi.

Vaikka emme käytä Analytiikkatietoja henkilöiden tunnistamiseen, saatat joskus olla tunnistettavissa niistä joko suoraan taikka välillisesti yhdistettynä käyttäjätietoihin. Näissä tapauksissa Analytiikkatiedot katsotaan henkilötiedoiksi soveltuvan lainsäädännön tarkoittamalla tavalla ja käsittelemme niitä henkilötietoina.

Käytämme Analytiikkatiedon keräämiseen ja säilyttämiseen eri teknologioita, kuten evästeitä ja verkkoanalytiikkatyökaluja.

Eväste on pieni, Käyttäjän tietokoneelle lähetettävä tiedosto, joka mahdollistaa internetsivujen ylläpitäjän näkemään verkkosivustojensa käyttöön liittyviä tietoja. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme evästeitä siten, että voimme tarjota sinulle palveluita turvallisesta verkkoympäristöstä, toteuttaa markkinointia ja mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen. Tietoja ei käytetä yksittäisten henkilöiden tunnistamiseen.

Internetselaimesi asetuksista voit määritellä, hyväksytkö evästeiden käytön. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voi valinta rajoittaa sivustoiden toiminnallisuutta.

Internetsivumme käyttävät Google Analyticsia verkkoanalytiikkatyökaluna Analytiikkatietojen ja raporttien koostamiseksi verkkosivustomme käytöstä, jotta voimme parantaa palveluitamme. Halutessasi lisätietoa Google Analyticsista, vieraile Google Analyticsin verkkosivustolla.

Henkilötietoja voimme ostaa markkinointikäyttöön myös yhtiömme ulkopuolisista rekistereistä tai voimme kerätä henkilötietoja myös julkisista lähteistä, kuten viranomaisten ylläpitämät rekisterit (esim. verohallinnon rekisterit, yritysrekisterit ja valvontaviranomaisten rekisterit).

Henkilötietojen suojaaminen ja tietoturva

Käytämme asianmukaisia liiketoimintajärjestelmiä ja -menettelyjä meille antamiesi henkilötietojen suojaamiseen. Käytämme myös sekä teknisiä, että fyysisiä rajoituksia ja suojauksia, kun käsittelemme ja käytämme henkilötietoja. Vain valtuutetut henkilöt saavat käyttää henkilötietoja työssään. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Käytetyt työasemat ja tallennusmediat ovat salattuja ja suojaamme hallussamme olevia tietoja katoamisen varalta.

Mikäli tietoturvatoimenpiteistä huolimatta tapahtuu tietoturvaloukkaus, Cabonlinella on dokumentoidut toimintatavat, joiden avulla hallitaan mahdollisia henkilötietojen tietoturvaloukkauksia. Ilmoitamme loukkauksesta soveltuvan lainsäädännön edellyttämällä tavalla asiaankuuluville Käyttäjille ja muille vaikutusten alaisille osapuolille, sekä soveltuvan tietosuojalainsäädännön vaatiessa viranomaisille niin pian kuin mahdollista.

Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot

Jaamme henkilötietojasi pääasiassa vain Cabonline organisaation sisällä ja ainoastaan siinä määrin kuin se on kohtuudella tarpeen tämän Tietosuojaselosteemme mukaisiin tarkoituksiin. Poikkeuksena voi olla jokin seuraavista tilanteista:

Palveluiden tarkoituksen täyttämiseksi jaamme henkilötietojasi rahoituslaitoksille, jotka ovat välttämättömiä maksujen käsittelemiseen, luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa.

Saatamme myös jakaa henkilötietoja kolmannen osapuolen analytiikkapalvelujen tarjoajien kanssa, joilta ostamme palveluita kehittääksemme toimintaamme. Tietoja ei luovuteta yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön ja yhtiöitä sitoo sopimukseen perustuva velvollisuus käsitellä niille luovutettuja henkilötietoja vain sopimukseen perustuvien palvelujen tuottamiseksi.

Käyttämällä palveluita valtuutat meidät myös jakamaan henkilötietojasi kuljettajien kanssa. Kuljettaja voi olla Cabonlinen oma työntekijä, itsenäinen yrittäjä tai yrittäjän kuljettaja, jolla on lupa kuljettaa matkustajia. Kuljettajat ja heidän alihankkijansa saavat tietoja vain varauspyyntösi vahvistamisen yhteydessä. Heillä ei ole pääsyä aiempiin matkoihin, joiden tiedot olemme tallentaneet.

Edellä mainitun poikkeuksen myötä henkilötietoja välitetään kolmannelle osapuolelle vain, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi, jos se on tarpeen, jotta voimme täyttää sopimuksen kanssasi tai kun olemme velvollisia tekemään niin pakollisen lain tai muun asetuksen mukaisesti. Me emme myy henkilötietojasi ulkopuolisille toimijoille.

Henkilötietojen käsittely edellyttää Cabonlinen sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia sekä käyttöoikeuksia toiminnanohjausjärjestelmiin.

Henkilötietojen siirrot Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Cabonline Finland Oy säilyttää henkilötietojasi ensisijaisesti Euroopan talousalueella. Käyttämämme palveluntarjoajat (mm. Microsoft) toimivat kuitenkin useilla maantieteellisillä alueilla. Palveluntarjoajalla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta, kuten Yhdysvalloista. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Siirrämme kaikissa tilanteissa henkilötietojasi EU-/ETA-alueen ulkopuolelle ainoastaan jollakin alla mainitulla, lainmukaisella perusteella:

  1. Euroopan komissio on päättänyt, että kyseisessä vastaanottajamaassa on riittävä tietosuojan taso
  1. Muita tarvittavia turvatoimia on otettu käyttöön esimerkiksi noudattamalla EU:n komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita tai varmistamalla, että tietoja käsittelevällä yrityksellä on voimassa olevat yritystä koskevat sitovat säännöt.
  1. Olet antanut nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi siirtämiselle, tai henkilötietojesi siirtämiselle EU-/ETA-alueen ulkopuolelle on olemassa muu lainmukainen peruste, kuten Yhdysvaltojen osalta Euroopan komission hyväksymä Privacy Shield-järjestely.

Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin katsomme sen tarpeelliseksi, jotta voit käyttää palveluitamme, tarjota palveluitamme sinulle (mukaan lukien käyttäjätilin ylläpito (jos luotu)), noudattaa sovellettavia lakeja, ratkaista erimielisyyksiä osapuolten kanssa ja muutoin tarpeen mukaan, jotta voimme harjoittaa liiketoimintaamme, mukaan lukien petosten tai muun laittoman toiminnan havaitseminen ja estäminen.

Tilisi poistetaan, kun tilisopimus irtisanotaan. Sinulla on myös oikeus tulla unohdetuksi, mikä tarkoittaa, että poistamme henkilötietosi pyynnöstäsi (lukuun ottamatta sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia tai maksutarkoituksia varten, mutta tällöin poistamme tietosi heti, kun niitä ei enää tarvita). Kaikki tallentamamme henkilötiedot ovat tämän käytännön alaisia.

Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteiden takia tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempään.

Jos sinulla on kysyttävää tietyntyyppisten sinusta käsittelemiemme henkilötietojen säilytysajasta, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Automaattinen profilointi

Kun käytät säännöllisesti Cabonline, Kovanen tai FixuTaxi -sovellusta tai tilaat taksin numerosta 0100 6060, 0200 6060 tai 0200 6161 pääset Cabonlinen VIP-asiakkaaksi. VIP-asiakkuuden saavuttaa tekemällä tietyn määrän tilauksia 60 päivän aikana.

Tilaushallintajärjestelmä määrittelee VIP-asiakkaat automaattisesti tilaushistorian perusteella ja VIP-asiakkaiden puhelintilaukset priorisoidaan automaattisesti soittavan numeron perusteella jonon kärkeen.

Automaattisen profiloinnin kautta saatavaa tietoa ei käytetä muuhun, kun puhelun reititykseen.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on aina oikeus tarkastella henkilötietojasi, joita säilytämme sinua tai huollettavia lapsiasi koskien. Voit pyytää yleiskuvan henkilötiedoistasi ottamalla meihin yhteyttä tuki@cabonline.com . Jos havaitset, että rekisteröimissämme henkilötiedoissa on puutteita, virheitä tai harhaanjohtavia tietoja, olemme velvollisia korjaamaan tällaiset virheelliset tiedot.

Sinulla on lain mukaan oikeus tietää, miten käytämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Edellä mainittujen oikeuksien lisäksi:

  1. voit pyytää meiltä kopion sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista;
  2. voit ilmoittaa meille henkilötietojesi muutoksista tai voit pyytää meitä korjaamaan mitä tahansa sinusta hallussamme olevia henkilötietoja, mutta kuten alla on selitetty, voit ehkä tehdä tällaisia muutoksia itse;
  3. Kuten edellä mainittiin, voit tietyin rajoituksin pyytää meitä poistamaan tai estämään tai rajoittamaan sinusta hallussamme olevien henkilötietojen käsittelyä tai vastustamaan tiettyjä tapoja, joilla käytämme henkilötietojasi;
  4. tietyissä tilanteissa voit myös pyytää meitä lähettämään meille antamasi henkilötiedot kolmannelle osapuolelle;

Kun käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun edun tai yleisen edun perusteella, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käyttöä sovellettavan lain mukaisesti.

Luotamme siihen, että varmistat, että henkilötietosi ovat täydelliset, tarkat ja ajantasaiset. Ilmoitathan meille pikaisesti henkilötietojesi muutoksista tai virheellisistä tiedoista ottamalla meihin yhteyttä. Jos sinulla on käyttäjätili, voit muuttaa henkilötietojasi verkkosivustomme tai sovelluksiemme kautta. Verkkosivustomme ja sovelluksemme yleensä esittävät sinulle mahdollisuuden lisätä, päivittää tai poistaa tietoja mitä meillä on sinusta.

Jos sinulla on tähän käytäntöön liittyviä pyyntöjä tai jos sinulla on reklamaatio tietoihin liittyen, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuki@cabonline.com. Jos haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä oikeutetun edun perusteella eikä vastustamiseen liittyvää vaihtoehtoa ole suoraan saatavillasi, otathan yhteyttä tuki@cabonline.com. Tietopyyntöä koskevia lomakkeita ja malleja on saatavissa myös Tietosuojavaltuutetun internet sivustolta osoitteesta tietosuoja.fi > kohdasta Lomakkeet.

Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle

Mikäli katsot, että henkilötietojen käsittelytoimemme ovat soveltuvan tietosuojalainsäädännön vastaisia, voit tehdä asiasta valituksen paikalliselle valvontaviranomaiselle tai sen Euroopan unionin jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi sijaitsee. Paikallisena valvontaviranomaisena toimii Suomessa tietosuojavaltuutettu tietosuoja.fi. Vaihtoehtoisesti voit tehdä asiasta valituksen asuinpaikkasi paikalliselle valvontaviranomaiselle.

Yhteydenotot

Cabonline toimii rekisterinpitäjänä, ellei erillisessä sopimuksessa toisin sovita. Jos sinulla on kysyttävää Cabonlinen tietojen käsittelystä, ota yhteyttä Cabonlineen; tuki@cabonline.com tai vaihtoehtoisesti sellaisella sähköpostiosoitteella, joka on julkaistu alustoillamme.

Voit myös ottaa yhteyttä kirjallisesti alla olevaan osoitteeseen:

Cabonline Finland Oy

Valimotie 21, 00380 Helsinki

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Parannamme ja kehitämme palveluitamme, tuotteitamme ja verkkosivustojamme jatkuvasti, joten tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa.