Kovanen hakee nyt uuden kansainvälisen omistajan myötä merkittävää kasvua. Kovasen ja Mankkaan Taksin toiminnot yhdistyvät Kovasen brändin alle, ja entistä suurempaa kasvua tavoitellaan jo ennen ensi kesän taksiliikenteen vapautumista. Tule vahvan toimijan matkaan seuraamaan markkinamuutosta. Toimimalla ripeästi, ehdit vielä mukaan myös ennätysvilkkaaseen pikkujoulukauteen.

Pohjoismainen johtava taksiyhtiö Cabonline tuli kesällä Suomeen ostettuaan Kovanen Yhtiöt Oy:n, Mankkaan Taksi Oy:n ja Inva-Taxi Oy:n. Yrityksellä on resursseja ja merkittäviä kasvuaikeita Suomen markkinoilla – pelkästään kuluvan syksyn aikana on tarjolla peräti 100 uutta työpaikkaa.

Kovasen kuljettaja- ja kalustomäärän kasvattaminen mahdollistavat palveluiden varsinaisen myynnin. Kovasta on aiemmin kysytty enemmän kuin on pystytty tarjoamaan, mutta nyt tilanne on toinen. Lumipallo pyörii. Enemmän asiakkaita tuo enemmän tilauksia ja isompaa markkinaosuutta. Kovasella näkyy selvästi, että kysyntä on jatkuvasti kasvussa. Tuleva pikkujoulukausi vaikuttaa jo ennätyksellisen kiireiseltä. Kuljettajan kannalta tämä lupaa hyviä ansioita.

Kovasen kuljettajat ovat perinteisesti rekrytoitu lähes kokonaan alan ulkopuolelta vastaamaan yrityksen laatuvaatimuksia. Työ ei ole perinteistä taksinkuljettajan työtä, vaan monipuolista asiakaspalvelua, Helsingin erityisasiantuntijana olemista ja autonkuljettajan työtä. Kovaselta löytyy näitä alan ammattilaisia eri taustoilta aina opiskelijasta eläkeläiseen, oopperalaulajasta bändäriin, kiinteistönvälittäjästä ja juristista pankinjohtajan taustan omaavaan. Asiakaspalveluasenne ratkaisee ja osaavat henkilöt pärjäävät. Kovasen haasteena on eri alan osaajien siirtyminen takaisin oman alan tehtäviin. Tämä ammatti mahdollistaa kuitenkin hyvän lisätienestin ja työjouston oman tilanteen mukaan osa-aikaisesta kokoaikaiseen.

Hyviä työntekijöitä haetaan nyt kasvavassa määrin. Hakijoille järjestyy Kovasen kautta nopea taksinkuljettajan koulutus pääkaupunkiseudun paikallistuntemukseen perehdyttäen. Lisäksi Kovanen perehdyttää toimintaansa monipuolisesti muun muassa tutor-kuljettajien ja useiden koulutusten avulla. Tämä takaa uudelle työntekijälle nopean oppimisen ja ansiokkaan työn lyhyelläkin aikavälillä.

Kun haet nyt, ehdit vielä pikkujoulukaudeksi töihin.

UUTUUS! Hakulomakkeen sijaan, voit myös kokeilla uutta rekrytointipuhelinta. Nyt voit jättää hakemuksesi myös soittamalla numeroon 0505009900.