Lokakuussa luonto tarjoaa parastaan, kun ruska saavuttaa kauneimman väriloistonsa. Lokakuussa on Helsingissä myös tarjolla värikästä tapahtumaa laidasta laitaan kaiken ikäisille! Syyslomien aikaan kannattaa tutustua meidän Lentokenttäpalveluun ja pienempien lasten kanssa matkustaessa Kovanen Kids -palveluun. Huomioithan, että Kovasen lentokenttäpalvelun voi tilata myös Kovanen App:n kautta. Enakkoon tilaamalla voit nauttia syyslomastasi aina kotiovelle asti.

Syksyn myötä päivät lyhenevät ja ilmat viilenevät, mutta Kovasen kyydissä pääsee aina mukavasti paikasta toiseen! Suurtapahtumissa on usein ruuhkaa, joten auto suositellaan tilaamaan hyvissä ajoin. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme neuvovat mielellään parhaat noutopaikat ja yksityiskohdat eri tapahtumiin liittyen.

Kovanen App – sovellus helpottaa entisestään tilaamista, kun saat auton ja kuljettajan tiedot suoraan omaan puhelimeen jonottamatta. Samalla voit odottaa autoa sadetta suojassa ja seurata auton saapumista karttapaikannuksen avulla.

 

Sirkus Finlandia

28.9.-29.10.2017 Kaisaniemi

Lokakuussa on Helsingissä sirkushuveja luvassa! Sirkus Finlandia nousee Kaisaniemeen syyskuun lopussa ja esityksiä on lähes päivittäin aina lokakuun loppuun asti.

 

Nordic Business Forum

2.10. – 3.10.2017 Messukeskus

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana keskustellaan taloudesta, ympäristöstä, energiaratkaisuista ja muista aikakautemme merkittävimmistä puheenaiheista. Puhujina on tunnettuja nimiä ympäri maailman, kuten esimerkiksi Sir Richard Branson, Will Smith ja Richard Quest.

 

 Stadin silakkamarkkinat

1.10. – 7.10.2017 Kauppatori

Vuodesta 1743 alkaen järjestetty Stadin Silakkamarkkinat on Suomen vanhimpia perinnetapahtumia. Kyseessä on jotain paljon enemmän kuin vain perinteiset markkinat, sillä tapahtumasta on kehittynyt kaupunkilaisten juhla.

 

Procol Harum

1.10.2017 Finlandiatalo

Monelle tuttu, legendaarinen Procol Harum on maailmankiertueella. Menestysalbumi A Whiter Shade of Pale:n julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta.

 

Cirque du Soleil – Varekai

5.-8.10.2017 Hartwall Arena

Maailman tunnetuimpiin tuotantoihin lukeutuva Cirque du Soleil kutsuu katsojia lumoutumaan taikametsän tunnelmaan. Hartwall Arenalla järjestetään yhteensä kuusi esitystä 5.-8.10.

 

Linnanmäen Valokarnevaali

12.-22.10.2017 Linnanmäki

Lokakuussa riittää vielä tapahtumaa Linnanmäellä, kun valokarnevaali valaisee pimenevät yöt. Karnevaalien aikana lavalla on joka ilta esiintyjiä. Valokarnevaalin ilotulitus aloittaa karnevaalit 12.10. 21:50 ja  tuo kauden päätökseen 22.10. 21:50

Mainittavaa on, että legendaarinen Vekkula puretaan kauden päätyttyä. Vielä on siis aikaa käydä fiilistelemässä Vekkulan tunnelmaa viimeistä kertaa!

 

Helsinki International Horse Show

18.-22.10.2017 Helsingin Jäähalli

Helsingin Jäähallilla järjestettävä Horse Show tarjoaa monipuolista tapahtumaa ratsastuksen ystäville. Ohjelmassa on muun muassa esteratsastusta, kouluratsastusta ja muuta show’ta.

 

I love me

20.-22.10.2017 Messukeskus

I love me – tapahtuma kerää Messukeskukseen yhden katon alle kauneusmessut, terveysmessut, ”Luonnollisesti” ja Muoti + Kori & kello on Lifestyle! – messut.

 

Cats

21.-22.10.2017 Hartwall Arena

Andew Lloyd Webberin maailmankuulu musikaali Cats saapuu Hartwall Arenalle. Esityksiä on yhteensä kuusi ajalla 19.–22.10.

 

Helsingin kirjamessut sekä Viini ja ruokamessut

26.-29.10.2017 Messukeskus

Messukeskuksessa on samanaikaisesti Helsingin kirjamessut ja Viini ja Ruoka – messut. Suomen 100- vuotisjuhlan kunniaksi kirjamessujen teemana ovat Suomi ja suomalaiset kirjailijat. Viini ja Ruoka – messuilta on hyvä hakea inspiraatiota ja ideoita pimenevään syksyyn hyvän viinin ja ruoan avulla.

 

La La Land in Concert

26.10.2017

Katsojilla on mahdollisuus kokea upea, Oscar -palkittu musikaalielokuva ensimmäistä kertaa sinfoniaorkesterin säestämänä. Elokuva esitetään 12-metriseltä valkokankaalta.

 

Robin

28.10.2017 Hartwall Arena

Valtavaan suosioon yltänyt Robin nousee viimeisen kerran Hartwall Arenan lavalle ennen kuin jää määrittelemättömän pitkälle tauolle.

 

Talviaikaan siirtyminen

29.10.2017

Kellot siirretään talviaikaan, eli yhdellä tunnilla taaksepäin. Illat lyhenevät, mutta lohdutuksena yksi ylimääräinen tunti nukkua, tai kenties juhlia? Autoa tilatessa on hyvä huomioida, että klo 3:00 – 4:00 välinen aika vietetään kyseisenä yönä kahdesti.

 

Halloween

31.10.2017

Hirviöt ja kaiken muotoiset kummajaiset valtaavat kadut, kun keppostelijat keräävät karkkia laareihinsa. Huikeimmissa asuissa kannattaa kenties kulkea juhlapaikalle taksin suojissa, etteivät sivulliset ja kostyymi kärsisi!