100-vuotias Suomi on maa, josta saamme olla ylpeitä. Kovanen on iloinen saadessaan esitellä turisteille kaunista ja kesäistä Suomea ja Helsinkiä Private Sightseeing -kierroksilla.

Juhlavuottaan viettävään Suomeen saapuu päivittäin kansainvälisiä turisteja tutustumaan kesäiseen Helsinkiin ja rakkaaseen kotimaahamme. Vuosi on täynnä vierailuja ja erikoistapahtumia, joiden aikana Suomi-neito pääsee näyttämään kauneutensa.

Me Kovasella olemme ylpeitä saadessamme palvella kansainvälisiä turisteja ja näyttää heille Suomen parhaita puolia laadukkaiden autojemme ja ammattitaitoisten kuljettajiemme kautta. Meillä kuskit eivät ole vain kuljettajia, vaan myös asiakaspalvelijoita ja Helsinki-asiantuntijoita.

Private Sightseeing – yksilöityjä ratkaisuja

Kovasen Private Sightseeing -kierros on täydellinen paketti kesäturisteille, joista moni viipyy kaupungissa vain lyhyen aikaa. Yksityisen kierroksen sisältö räätälöidään täysin asiakkaan toiveiden ja mielenkiinnonkohteiden ympärille.

Kuljettajan pitämällä yksityiskierroksella voidaan vierailla esimerkiksi Vantaan Kuusijärvellä tutustumassa savusaunaan, Nuuksiossa poimimassa mustikoita tai Sibeliuksen kodissa Ainolassa kuunnellen samalla Finlandia-hymnia. Mikäli asiakkaalla ei ole erityistoiveita kierroksen suhteen tai toiveena on nopeampi sightseeing, tarjolla on Helsingin peruskierros.

Kierroksen aikana Kovasen omat kuljettajat tarjoavat mielenkiintoista tietoa kohteista, lisäksi asiakkaalla on käytössään päivitetyt asiakaskartat, Wifi ja autossa soivat Sibeliukset musiikkiteokset. Kaikkiin Private Sightseeing -kierroksiin kuuluu hintaan Kovasen Private Label -lähdevesipullot. Asiakkaat voivat myös tilata yksityiskierrokselle herkkuja Kovasen Deli -eväspalvelusta. Välipalaksi voi tilata muun muassa Fazerin ruisleipää ja sinistä suklaata.

Uudet, päiviteyt Mercedes-Benz E-sarjan autot ovat saaneet uuden sisustuselementin puupinnoista ja Suomen sinisestä valosta, jotka tuovat matkustustiloihin tunnelmallisuutta.

Hauskan elementin kierrokseen tuovat myös tuoksut, jotka tuovat esiin Suomen raikasta ilmaa ja joista asiakkaat ovat olleet todella innoissaan. Esimerkiksi Löylyn merellisen saunan ohittaessa asiakkaat voivat haistaa autossa savusaunan tuoksun.

Yksityiskierrokset voidaan räätälöidä myös perheen pienimmät huomioon ottaen. Kovanen Kids -palvelusta vanhemmat voivat tilata kierrokselle osallistuville lapsille leikkikaveriksi uutuutena pehmoisen porolelun.

 

KOVASEN PRIVATE SIGHTSEEING

Kuljettajan pitämä yksityis-sightseeing tarjoaa personoidun kaupunkikierroksen pienemmälle ryhmälle lyhyelläkin varoitusajalla. Kaupunkikierroksen aikana asiakas pääsee toiveidensa mukaan katsomaan Helsingin sykettä, ihailemaan kansallismaisemia sekä kuulemaan perustietoa nähtävyyksistä.