Henkilökuljetukseen erikoistuneena yrityksenä pyrimme kehittämään palveluitamme entistä käyttäjäystävällisemmiksi. Pyrimme tarjoamaan yhä laadukkaampia ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Uudistuneet nettisivut sekä uunituore mobiilisovellus ovatkin askel kohti entistä asiakaslähtöisempää palvelutarjontaa.

Uudet, tyylikkäät sivut ihastuttavat raikkaalla ilmeellään ja tarjoavat ajankohtaista tietoa Kovasesta ja taksimaailman tapahtumista. Nettisivuilta löydät entistä tarkemmat esittelyt kaikista palveluistamme. Näin sinun on helppoa tilata juuri sinulle sopivin kuljetus. Löydät muun muassa kuvaukset taksipalveluistamme sekä sekä uudistetun tilauslomakkeen. Sivuiltamme saat myös tietoa eri tilausajopalveluistamme ja voit tehdä tarjouspyynnön tilausajolomakkeen avulla. Sivuilta löydät myös kuvaukset käyttämästämme kalustosta sekä tietoa yrityksemme historiasta.

Artikkeleiden muodossa voit sukeltaa yhä syvemmälle Kovasen palveluihin ja henkilökuljetuksen saloihin. Pääset loikkaamaan Kovasen VIP-kuljettajan kyytiin ja ihastelemaan, miltä näyttää Kovasen häälimousine sisältä käsin. Esittelemme myös uuden Mercedes-Benz Black Label -kalustomme.

Jos ura Kovasella kiinnostaa, avoimen työhakemuksen lähettäminen onnistuu uusien sivujen kautta. Rekry-sivuilta löydät myös avoimet työpaikkamme.

Toivotamme sinulle mukavia hetkiä Kovanen.com:ssa.