Kovanen on ylpeä saadessaan esitellä turisteille kaunista Suomea ja Design-Helsinkiä Private Sightseeing -kierroksilla.

Nimekkäät ja kansainvälisestikin tunnetut suomalaiset suunnittelijat ja muotoilijat tuovat juhlavuottaan viettävään Suomeen kansainvälisiä turisteja tutustumaan hienoon kotimaahamme ja Design-Helsinkiin.

Yksi design-vuoden puhutuimmista tapahtumista on luonnollisesti Habitare, joka tuo Helsinkiin lukuisia kansainvälisiä vieraita.

Me Kovasella olemme ylpeitä saadessamme palvella kansainvälisiä turisteja ja näyttää heille Suomen parhaita puolia laadukkaiden autojemme ja ammattitaitoisten kuljettajiemme kautta. Meillä kuskit eivät ole vain kuljettajia, vaan myös asiakaspalvelijoita ja Helsinki-asiantuntijoita.

Kuva: Kovanen

Private sightseeing vie designkohteisiin

Yksityisen kierroksen sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden ja mielenkiinnonkohteiden ympärille. Kovasen yksityiskierros onkin täydellinen paketti turisteille, jotka haluavat tutustua Helsingin design-nähtävyyksiin.

Yksityiskierroksella voidaan vierailla esimerkiksi Helsingin Design District – kortteleissa, Designmuseossa tai piipahtaa asiakkaan toivomissa liikkeissä auton odottaessa ulkopuolella. Kierroksen aikana Kovasen omat kuljettajat tarjoavat mielenkiintoista tietoa kohteista, lisäksi asiakkaalla on käytössään päivitetyt asiakaskartat, Wifi ja autossa soivat Sibeliukset musiikkiteokset.

Asiakkaat voivat myös tilata herkkuja Private Sightseeing -kierrokselle Kovanen Deli -palvelusta. Välipalaksi voi tilata muun muassa Fazerin ruisleipää ja sinistä suklaata. Lisäksi kaikilla yksityiskierroksilla asiakkaat saavat nautittavakseen suomalaista Kovanen Private Label -lähdevettä.

Kuva: Kovanen

Uudet, päiviteyt Mercedes-Benz E-sarjan autot ovat saaneet uuden sisustuselementin puupinnoista ja Suomen sinisestä valosta, jotka tuovat matkustustiloihin tunnelmallisuutta. Hauskan elementin kierrokseen tuovat myös tuoksut, jotka tuovat esiin Suomen raikasta ilmaa ja joista asiakkaat ovat olleet todella innoissaan. Esimerkiksi Löylyn merellisen saunan ohittaessa asiakkaat voivat haistaa autossa savusaunan tuoksun.

Myös lapset on huomioitu kierroksilla, ja Kovanen Kids -paketin tilatessa kierrokselle osallistuvat lapset saavat leikkikaveriksi pehmoisen porolelun.

Kuvat: Grisha Bruev / Shutterstock.com ja Kovanen

 

KOVASEN PRIVATE SIGHTSEEING

Kuljettajan pitämä yksityis-sightseeing tarjoaa personoidun kaupunkikierroksen pienemmälle ryhmälle lyhyelläkin varoitusajalla. Kaupunkikierroksen aikana asiakas pääsee toiveidensa mukaan katsomaan Helsingin sykettä, ihailemaan kansallismaisemia sekä kuulemaan perustietoa nähtävyyksistä. Voit tilata Private Sightseeing -kierroksen soittamalla numeroon 0200 6161 tai täyttämällä tilauspyyntölomakkeen.