Kovasen hääkuljetus takaa sujuvan ja nautinnollisen kyydityksen niin hääparille kuin juhlavieraille. Myös Filosofin morsian -blogin tuleva aviopari valitsi hääkuljetukset Kovaselta.

Kesän hääsesonki lähestyy, ja moni hääpari pohtii hääauton ja -kuljetusten valintaa. Suositun Filosofin morsian -blogin tuleva aviopari valitsi häihinsä Kovasen hääkuljetuspalvelun.

”Käytössämme on Mercedes-Benz S Lang Limousine, ja Kovasen oma ammattikuljettaja. Hääkuljetuspalveluumme kuuluu autossa kylmänä odottava samppanjapullo, ja autolla pääsemme kiertelemään haluamillemme kuvauspaikoille ennen saapumista juhlapaikalle. Kovaselta saamme myös tarvitsemamme häävieraskuljetuksen kirkolta juhlapaikalle”, Filosofian morsian -blogissa kirjoitetaan.

Kovasen hääpakettiin sisältyy aina vierailu ja suunnittelukäynti Kovasen tiloissa Helsingin Vallilassa.

”Kahvittelun ääressä keskustelimme oman vastuuhenkilömme/suunnittelijamme kanssa läpi käsityksemme päivän aikatauluista ja kuljetuksen detaileista. Kävimme läpi yksityiskohtaiset tiedot hääauton sijainnista itse kirkolla, kuljettajan toiminnasta kirkolla (mm. sen, että kuljettaja tulee auttamaan morsiamen autoon) sekä tahtotilamme liittyen mahdollisiin ajokohteisiin. Pääsimme myös valikoimaan autoon haluamamme hääkoristuksen sekä vaikuttamaan hääauton perässä kilisevän ja kolisevan purnukkakokoelman sisältöön”, blogin sulhanen kirjoittaa.

Suunnitteluvierailu Kovasella pitää sisällään myös tutustumisen tulevaan hääautoon. Filosofin morsian -blogin filosofiin tyylikäs ja ylellinen Mercedes-Benz S Lang Limousine teki vaikutuksen.

”Kyseessä on tosiaan käsittämättömän tyylikäs ja nimenomaan luksuskokemusta heijasteleva ajoneuvo. Limousine-mallin menopelin takapenkin tila on luonnollisesti totuttua suurempi, mutta tämän lisäksi penkit ovat säädettävissä omien tarpeiden mukaan.”

Lue koko blogipostaus täältä!

Kysy lisää hääkuljetuksesta hääparille tai vieraille! Soita myyntipalvelumme numeroon 0200 6161 tai lähetä tarjouspyyntö.