Moni miettii, kuinka yhdistää työnteko ja opiskelu. Vai etsitkö kesäksi kokoaikaista työtä, jota voit jatkaa osa-aikaisena syksyllä opiskelujen ohella?

Kovasen kuljettaja Aslan Alin mukaan Kovasella on mutkatonta yhdistää työnteko ja muu vaihteleva elämäntilanne.

”Olen ollut Kovasella kuljettajana vuodesta 2015 lähtien. Aloitin ajamisen, kun täytin 19 vuotta, eli heti lukion jälkeen. Ajelin aluksi täysipäiväisenä, kunnes menin armeijaan. Silloinkin tosin jatkoin osa-aikaisena ja ajoin useana viikonloppuna. Armeijan jälkeen jatkoin jälleen kokopäiväisenä”, Ali kertoo.

Vaikka Ali meni välissä armeijaan, hänen mukaan Kovasella tuettiin hyvin elämäntilannetta.

”Ison yrityksen etu on, että työvuoroja on hyvin tarjolla 24/7 ja organisaation sisällä on mahdollisuus kehittyä erilaisiin kuljettajan työtehtäviin. Kovasella ollaan hyvin joustavia työvuorojen suhteen. Vuorojen vaihto onnistui myös helposti, jos armeija olikin vienyt kaiken energian viikolta. Vuoroja oli aina helppo järjestellä”, Ali kiittelee.

 

Asiakkaat tuovat vaihtelevuutta päivään

Kuljettajan työssä parasta on Alin mukaan se, että näkee paljon kaikenlaista. Kun asiakkaat vaihtuvat noin 30 minuutin välein, ehtii vuoron aikana tavata monenlaisia asiakkaita.

”Armeijan aikana tuli usein puheeksi inttiaika, ja kuulin usealta heidän omia inttitarinoita. Ne keskustelut olivat mielenkiintoisia”, Ali muistelee.

Hyvä kuljettaja vie Alin mukaan asiakkaat turvallisesti paikasta A paikkaan B. Erinomainen kuljettaja on lisäksi asiakaspalveluhenkinen ja osaa lukea tilannetta esimerkiksi sen suhteen, haluaako asiakas keskustella vai olla omissa oloissaan. Ali painottaa myös oikeanlaista tilannenopeutta.

”Talvella tilannenopeus ja ennakointi täytyy huomioida, sillä keli saattaa muuttua”, Ali jatka.

 

Opiskeluiden yhdistäminen onnistuu

Myös Alin tulevat opiskeluhaaveet on huomioitu Kovasella.

”Minulla on keväällä Oikeustieteellisen pääsykokeet ja saan sen vuoksi muutaman kuukauden lukulomaa ”, Ali kertoo.

Ali kehuu Kovasen joustavaa työkulttuuria ja rohkaiseekin opiskelijoita tarttumaan Student Education -ohjelmaan.

”Kovanen on ympäristönä mitä parhain paikka yhdistää työnteko ja opiskelu ”, Ali kehuu.

Kovanen Student Education -ohjelmaa tarjoaa opiskelijoille erinomaisen tilaisuuden opiskella ja työskennellä samaan aikaan kuljettajana Suomen suurimmassa täyden palvelun henkilökuljetusyrityksessä. Lue lisää osoitteessa www.kovanen.com/rekry