Syysloma lähestyy kovaa vauhtia, mikä perinteisesti tarkoittaa perheiden suuntaamista lentokentälle. Jotta voit nauttia lomasta kotiovelta aina takaisin kotiovelle asti, anna meidän Kovasella huolehtia kenttäkuljetuksista. Etenkin, jos matkustat koko perheen voimin ja suurten matkatavaroiden kanssa, suosittelemme varaamaan tila-auton ja turvaistuimen ennakkoon. Ennakkotilauksen lentokentälle ja lennolta noutoon voi tehdä puhelimitse, sähköisellä tilauslomakkeella tai Kovanen App -sovelluksella. Vahvistamme saatavuuden ja toivomasi autokokoluokan tilauksenteon yhteydessä.  Taksikalustoa on nyt saatavilla entistä enemmän kesän yrityskauppojen seurauksena.

Kovanen Kids palvelee lapsiperheitä

Kun matkustat pienten lasten kanssa, saat varattua lapsillesi kauttamme vauvakaukalon tai lastenistuimen. Näin sinun ei tarvitse raahata mukana omaa istuinta tai tinkiä lapsen turvallisuudesta. Matkustaminen lapsen kanssa sujuu hymyssä suin Kovasen vaihtuvan pehmolelun viihdyttämänä. Tällä hetkellä Kovasen pehmoperheessä on vuorossa Suomi 100 -teeman mukainen pieni poro-Kovanen, joka jää lapselle muistoksi. Koska istuimet eivät ole vakiovarusteena autoissamme, kuljettaja noutaa sopivan istuimen toimistoltamme ennakkoon. Tämän vuoksi tilaus on hyvä tehdä ajoissa. Kovanen KIDS -palvelupaketista veloitetaan 30 euron toimitusmaksu, joka kattaa tarvittavan määrän lastenistuimia.

Lento myöhässä? Ei hätää, me seuraamme lentoasi

Kun tilaat viennin lentokentälle meiltä, tarjoamme paluukuljetukseen kymmenen euron alennuskupongin. Lentokenttäpalvelussa seuraamme lentosi todellista laskeutumisaikaa. Kuljettaja tulee kyltin kanssa tuloaulaan vastaan toivottuna ajankohtana. Mikäli ruumassa on lomakautena paljon matkatavaroita, suosittelemme tilausajankohdaksi 20-30 minuuttia lennon laskeutumisen jälkeen. Näin vältät turhat odotusveloitukset ja varmistat oikea-aikaisen kuljetuksen lennon päätteeksi aina kotiin asti.

Varaa lentokenttäkuljetus kätevästi Kovanen App -sovelluksella

Uuden iOS-pohjaisen Kovanen App -sovelluksen avulla tilaukset on helpompi tehdä kuin koskaan aikaisemmin. Hetitilauksen lisäksi voit tehdä ennakkotilauksen vaivattomasti huomioiden muun muassa mahdollisen ison auton tarpeen ja lentokenttänoutoa vaativat lentotiedot. Sovellus muistuttaa sinua ennakkotilauksesta ja kertoo, kun kuljettaja on saapunut paikalle. Myös mobiilimaksu on mahdollinen, jolloin maksu hoituu etänä luottokortilta ja kuitti tulee sähköpostiin. Näin matkanteko nopeutuu ja aikaa jää enemmän oleelliseen eli lomailuun.

Kovanen toivottaa koko perheelle hyvää lomaa!