Laskutuksen rinnalle kannattaa harkita myös yritysasiakkaiden joustavaa ja nopeaa etäveloitusta.

Laskutus on erityisesti monelle yritysasiakkaalle tuttu ja vakiintunut tapa maksaa, kun puhutaan yritykseen liittyvistä kuluista. Myös Kovanen tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuuden avata laskutustilin, jonka kautta kuljetuspalveluita voidaan laskuttaa jälkikäteen.

Vaikka laskutus on kätevä maksutapa, kannattaa sen rinnalle tai sitä kokonaan korvaamaan harkita myös joustavaa ja nopeaa maksukortin etäveloitusta.

Etämyynti sopii yritys- ja yksityisasiakkaille

Etäveloitus, joka tunnetaan myös nimellä etämyynti , on joustava maksutapa, joka sopii hyvin sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Etäveloituksen käyttötarkoitukset ovat monipuoliset. Sitä voi käyttää, kun maksetaan yksittäisiä kuljetuksia tai useamman kuljetuksen ryppäitä, kuten vaikkapa kotiinkuljetuksia juhlien vieraille tai lentokenttäkuljetusta tärkeälle asiakkaalle. Maksukorttina voi käyttää yleisimpiä Suomessa käytössä olevia credit- ja debit-kortteja.

Etämyynti sopii erityisen hyvin kiinteähintaisiin tilausajoihin, joissa etäveloituksen käytöstä ei peritä erillistä toimistopalvelumaksua. Yrityslaskutuksessa ja mittarihintaisen taksipalvelun etämyynnissä lopulliseen veloitettavaan summaan lisätään toimistopalvelumaksu.

Kovasen etämyynti uudistui – tallenna maksukortti jatkuvaa käyttöä varten

Kovanen on ottanut vuoden 2017 alusta käyttöön Solinor Oy:n uuden Payment Highway -verkkopalvelun, jonne asiakas voi suoraan tallentaa omat maksukorttitietonsa. Korttitiedot voi tallentaa yhtä kuljetusta tai jatkuvaa käyttöä varten. Payment Highway on suojattu palvelu, joka on sertifioitu kansainvälisen PCI DSS -standardin mukaisesti.

Etämyyntiä käytettäessä kuitti veloituksesta lähetetään asiakkaan sähköpostiin, jonka avulla kuitit on helppo arkistoida tai välittää eteenpäin esimerkiksi yrityksen taloushallintoon.