Pikkujoulukausi on kuumimmillaan. Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin voi juhlistaa vuoden aikana tehtyä työtä ja nauttia samalla niin ystävien kuin kollegoiden seurasta. 

Onnistuneelle pikkujouluillalle on monta eri kaavaa, ja tapahtumajärjestäjät ovat elementissään. Perinteisin tapa on varmasti ravintolailta, jossa panostetaan yhdessäoloon sekä hyvään ruokaan ja juomaan. Iltaa voidaan maustaa myös erilaisilla viihdenumeroilla sekä esityksillä.

 

Valmistautumisella onnistunut juhlailta

Pikkujouluihin kannattaa valmistautua huolella. Sehän on aikaa, kun on sallittua panostaa niin pukeutumiseen kuin ulkonäköönkin. Illan sujuva kuljetus on kuin kirsikka kakussa, kun Kovasen kuljettaja noutaa juhlaporukan ovelta. Lisäksi arvioimme saapumisajan, jotta juhlijat voivat odottaa sisällä kuljetuksen saapumista. Näin illan tunnelma ei laske kylmyydessä turhaan.

 

Varaa kuljetus ennakkoon taksi- tai tilausajopalveluna

Pikkujouluaika tietää Kovasella tavallista kiireisempää aikaa. Kuljetukset onkin paras valrata hyvissä ajoin ennakkoon. Kauttamme voi tilata ennakkoon mittarihintaisen taksipalvelun tai kiinteähintaisen tilausajon. Henkilöautotaksit ja 8-paikkaiset tilataksit nelivedolla takaavat matkustusmukavuuden kaikissa olosuhteissa.

Suosittelemme varautumaan hieman tavallista pidempiin odotusaikoihin, jos taksin tilaa vasta juhlailtana. Ruuhka-aikana voi myös kysyä ennakkotilausta puolen tunnin päähän. Taksipalvelumme hinta muodostuu henkilömäärän mukaisesti valtakunnallisin taksihinnoin. Yritysten ja isompien ryhmien osalta tilauksissa käytetään apuna myös vapaana olevia VIP-pikkubusseja sopimuksen mukaisesti.

Toivomme, että asiakkaamme nauttivat pikkujouluajasta ja ottavat kaiken ilon irti niin ruuasta, verkostoitumisesta kuin rennosta meiningistä. Me viemme teidät juhliin ja illan päätteeksi kotiin.

Glögintuoksuista pikkujouluaikaa!