Cabonline Finland haluaa huomioida molempien brändiensä, FixuTaxi ja Kovanen, kuljettajien ammattitaitoa ja asiakaspalvelua lanseeraamalla Tähtikuljettaja-palkinnon.

 

Palkinto jaetaan asiakkaiden antamien arvioiden perusteella, niin Oulun kuin pääkaupunkiseudun taksikuljettajien kesken. Tähtikuljettaja -palkinto on ennen kaikkea tunnustus hyvin tehdystä työstä ja kannustus kohti entistäkin parempaa asiakaspalvelua. Yhtiö haluaa samalla parantaa taksialan arvostusta sekä kannustaa suomalaisia positiivisen palautteen antoon. ”Haluamme, että kuljettajat voivat olla ylpeitä omasta ammattitaidostaan ja työstään, ja palkinnon avulla pyrimme osoittamaan arvostuksemme ja kiitoksemme heidän panostaan kohtaan”, kertoo Cabonline Finlandin toimitusjohtaja Kati Rajala.  Asiakastyytyväisyys ja laatu ovat keskeisiä arvoja niin Kovasella kuin FixuTaxillakin, ja siksi niihin panostetaan jatkuvasti ja palkinto on luotu tukemaan tätä toimintaa.

Hyvä työntekijä on palkintonsa ansainnut ja siksi Cabonline Finland kannustaa asiakkaitaan osallistumaan kuljettajatähtiensä palkitsemiseen. Palautteen voi antaa taksimatkan jälkeen Kovasen tai FixuTaxin applikaatiossa tai seurantalinkin kautta. Cabonlinen Finland palkitsee kuljettajat lahjakortilla ja he saavat merkinnän kuljettajakorttiinsa, joka on esillä autossa.

Toivottavasti lähdet tähtikuljettajiemme matkaan!

Cabonline Finland palkitsi vappuaattona ensimmäiset Tähtikuljettajansa. Pääkaupunkiseudulla tunnustus jaettiin kahden kuljettajan, Juha Jarkiman ja Markku Heinosen (kuvassa) kesken, jotka olivat saaneet useimmin korkeimman arvosanan. Oulun parhaana kuljettajana palkittiin Henri Saarinen – myös hänen asiakaspalautteiden keskiarvonsa oli täydet 5.0!

Kuvassa Markku Heinonen Helsingin toimistolla järjestetyssä tilaisuudessa, missä Tähtikuljettajaa odotti kakkukahvit ja uusi kuljettajakortti palkinnon lisäksi.

 

 

 

Kovanen Yhtiöt Oy on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys, joka lanseerasi vuonna 2018 rinnalleen uuden FixuTaxin. Kovanen tarjoaa laadukkaan kuljetuksen niin yksittäisen henkilön kuin isoimmankin ryhmän erilaisiin kuljetustarpeisiin taksipalvelusta tilausajoihin.

Kovasen ja sen FixuTaxin omistaa pohjoismaiden johtavan Cabonline-konsernin tytäryhtiö, taksiyhtiö Cabonline Finland Oy. Yhtiöillä on yhteensä yli 40 vuoden vankka kokemus taksialasta ja rautaisesta asiakaspalvelusta. Pääkaupunkiseudun alueella työskentelee noin 700 alan ammattilaista. ww.kovanen.com