Henkilökuljetusyritys Kovasen uuden mobiilisovelluksen avulla voi tilata taksin aina kiinteällä hinnalla ja matkustaa myös muualla Pohjoismaissa. Jatkossa sovelluksen kautta tilatuissa kyydeissä jopa neljä asiakasta matkustaa samalla hinnalla kuin yksi.

Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys Kovanen tuo markkinoille uuden sovelluksen, jonka avulla taksin voi tilata aikaisempaa nopeammin ja vain muutamalla klikkauksella. Uusi, toukokuussa käyttöönotettu sovellus kertoo tilaajalle aina koko matkan tarkan hinnan etukäteen. Suomen lisäksi sovellus toimii Ruotsissa ja Norjassa.

”Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme taksimatkoja Suomen lisäksi nyt myös muualla Pohjoismaissa Kukaan muu toimija Suomessa ei pysty tarjoamaan tätä ominaisuutta. Meille on tärkeää, että pystymme palvelemaan asiakasta niin, että hän voi keskittyä nauttimaan matkasta, ja taksin sujuva tilaaminen on tärkeä osa asiakaskokemusta. Jatkamme luonnollisesti sovelluksen kehittämistä entisestään ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita herkällä korvalla”, Kovasen toimitusjohtaja Topi Simola sanoo.

Sovelluksessa valitaan taksin koko matkustajien määrän mukaan. Jos matkustajia on esimerkiksi kolme, asiakas valitsee normaalin taksin ja maksaa sen kiinteän hinnan. Asiakas voi tilata sovelluksella kätevästi myös tarvittaessa tilataksin.

”Uudistamme samalla myös hinnoittelua. Tähän asti asiakas on maksanut kuljetuksesta sen mukaan, kuinka monta ihmistä taksissa matkustaa. Se on koettu epäselväksi ja osin kummalliseksikin. Meidän sovelluksellamme tilattaessa asiakas maksaa saman hinnan autosta, oli kyydissä sitten yksi tai neljä ihmistä. Tämä on luonnollisesti asiakkaalle edullisempaa”, Simola jatkaa.

Kun asiakas on tilaamassa matkaa, hän valitsee sovelluksesta noutopisteen ja matkustuskohteen. Sovellus näyttää kartalla koko valitun reitin, ja matkaan voi myös lisätä väliosoitteen. Maksutavaksi voi valita maksamisen autossa, sovellukseen kytketyn maksukortin tai laskun. Myös taksin ennakkovaraus on mahdollista sovelluksen kautta.

Taksi tilataan parilla klikkauksella:

  1. Valitse noutopiste.
  2. Valitse milloin matkustat.
  3. Valitse matkustuskohde.
  4. Valitse henkilöauto tai tilataksi ja paina tilaa.

Sovellus kertoo tilaajalle, kun taksi on matkalla. Se myös ilmoittaa taksin numeron, jotta oikean auton pystyy tunnistamaan helposti. Matkan jälkeen asiakas voi antaa helposti palautetta mm. sovelluksesta ja kuljettajasta sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa Apple- ja Android-puhelimille.

Lue lisää Kovasen uudesta sovelluksesta tästä ja kokeile heti, kuinka helppoa on tilata Kovanen myös uudella mobiilisovelluksella!

Kovanen Yhtiöt Oy on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys. Yhtiö tarjoaa laadukkaan kuljetuksen niin yksittäisen henkilön kuin isoimmankin ryhmän erilaisiin kuljetustarpeisiin taksipalvelusta tilausajoihin. Kovasen kalusto koostuu mustista Mercedes-Benz -limousineista, sedan-takseista, tilatakseista, pikkubusseista sekä tilausajobusseista.

Kovasen omistaa pohjoismaiden johtavan Cabonline.konsernin tytäryhtiö, taksiyhtiö Cabonline Finland Oy. Cabonline Finland omistaa myös Kovasen rinnalle alkuvuodesta lanseeratun uuden FixuTaxin. Yhtiöillä on yhteensä yli 40 vuoden vankka kokemus taksialasta ja rautaisesta asiakaspalvelusta. Pääkaupunkiseudun alueella työskentelee noin 700 alan ammattilaista.