Helpotamme ihmisten arkea aloittamalla kauppatilausten kuljettamisen. Tilaa palvelu soittamalla numeroon 0200 6060 tai käyttämällä Kovasen sovellusta.

Aloitamme kauppatilausten kuljettamisen kuriiripalveluna maanantaista 16.3. alkaen. Palvelun avulla saat noudettua ennakkoon tilatut tavarat kätevästi kotiovellesi. Palvelu on loistava apu varsinkin tilanteessa, jossa kauppojen toimitusajat venyvät piikkien vuoksi ja turhaa liikkumista väkijoukoissa olisi syytä välttää.

Palvelu toimittaa tavarasi perille pääkaupunkiseudulla tyylikkäästi ja luotettavasti. Hinta muodostuu normaalin hinnoittelun mukaisesti. Kuljetuksissa käytetään Kovasen taksi- ja pikkubussikalustoa. Maksun voi hoitaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla (myös etäveloituksena) tai suoraan sovelluksessa.

Palvelun voi tilata soittamalla numeroon 0200 6060 ja sopimalla yksityiskohdista asiakaspalvelun kanssa. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen myynti@kovanen.com. Jos teet kauppatilauksen sovelluksen kautta, muista merkitä lisätiedoksi viesti kuljettajalle -kohtaan tarkemmat ohjeet, mistä tavarat noudetaan ja muut mahdolliset tiedot (esimerkiksi koodit).

Haluamme myös muistuttaa asiakkaitamme, että taksilla liikkuminen on tehokas tapa välttää väkijoukkoja ja ruuhkia sekä nopea keino päästä paikasta toiseen. Me noudatamme viranomaisten ohjeita huolellisesti ja pidämme niin asiakkaat, kuljettajat kuin koko henkilökuntamme tietoisena tilanteesta. Korostamme omalle henkilökunnallemme käsien pesua, desinfiointia ja auton pintojen pyyhkimistä. Kuljettaja tarjoaa myös puhdistusainetta asiakkaalle, jos hän niin toivoo.

Kiitos kun käytät Kovasta!