Olemme vuonna 1989 perustettu Pohjoismaiden suurin taksikonserni, johon kuuluu noin 3500 yrittäjää. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kestävän ja reilun yrittäjämallin tarjoamisesta, ja valtaosa yrittäjistämme onkin huristellut kyydissämme jo koko taipaleemme ajan.

Olemme vuosien saatossa hankkineet useita taksivälityskeskuksia, ja niiden alla toimineet yrittäjät ovat olleet vapaita halutessaan poistumaan välityspalvelun piiristä. Valtaosa on silti päättänyt jatkaa kanssamme – jatkossakin itsenäisinä yrittäjinä. Hankkiessamme uusia yrityksiä tarkoituksenamme ei ole kerätä pikavoittoja, vaan olla pitkäjänteinen omistaja ja tarjota yrittäjille vakaa työ nyt ja tulevaisuudessa.

Tyytyväiset yrittäjät luovat pohjan koko liiketoiminnallemme. Meillä yrittäjä on asiakas, jota palvellaan ja jonka toiveita kuunnellaan. Tarjoamme monipuolisia yrittäjämalleja, jotka mahdollistavat yrittäjyyden niin yhdellä, kahdella tai vaikkapa sadalla autolla.

Sinä ajat, me markkinoimme, myymme ja välitämme keikkaa.

Välitysmaksumme on maltillinen, 450 € kuukaudessa, minkä lisäksi perimme 5 % provisio- ja maksuliikennemaksun. Tarjoamme yrittäjillemme ison konsernin ostoedut, kuten auton hyvillä ehdoilla sekä keskitetyt hankintaedut vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineeseen. Niiden ansiosta yrittäjämme voivat säästää jopa 400 euroa kuukaudessa – konsernin eduista tulee siis suoraan yrittäjän etuja!

Isona toimijana pystymme tukemaan yrittäjiämme muun muassa digitaalisten palveluiden jatkuvalla kehittämisellä sekä merkittävillä markkinointipanostuksilla, jotka kaikki edistävät yrittäjien liiketoimintaa. Meillä on kokemusta kaikista erilaisista kyytiluokista, kaikissa Pohjoismaissa. Olemme myös luoneet hinnoittelumallit, jotka ovat kestäviä yrittäjillemme.