Haluamme, että meidän asiakkaanamme tunnet olosi turvalliseksi autoissamme. Me noudatamme viranomaisten ohjeita huolellisesti ja pidämme niin kuljettajat kuin koko henkilökunnan tietoisena tilanteesta. THL:n antamien ohjeiden lisäksi noudatamme autoissa Työterveyslaitoksen palvelualoille antamaa tarkempaa ohjeistusta korona COVID 19 -viruksen torjuntaa koskien.

Tehostimme suojatoimia entisestään ja nyt kaikki kuljettajamme käyttävät hengityssuojainta aina, kun asiakas matkustaa autossamme. Kuljettajat ovat sitoutuneet turvaamaan taksimatkan asiakkaalle.

Korostamme lisöksi omalle henkilökunnallemme käsien pesua, desinfiointia ja auton pintojen pyyhkimistä. Kuljettaja tarjoaa myös desinfiointiainetta asiakkaalle, jos asiakas niin haluaa. Auton pyyhkiminen tehdään useaan kertaan päivän aikana ja aina, jos asiakkaalla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita. Ohjeistuksen lisäksi autot puhdistetaan myös erityisellä huolellisuudella jokaisen vuoron päätteeksi. Pidämme asiakaskontaktit tarkoituksella lyhyenä. Kuljettajat voivat halutessaan käyttää hengityssuojainta, mikäli kyydissä on hengitystieinfektioon sairastunut asiakas, tai kuljettaja itse kuuluu riskiryhmään.

Me olemme myös osa yhteiskunnallisesti tärkeää liikennettä. Kuljetuspalvelun kautta vanhukset pääsevät haluamiinsa paikkoihin ja koulukyytien avulla opiskelijat pääsevät kouluun. Meille on tärkeää tehdä nyt kaikkemme julkisen palvelun ylläpitämiseksi.

Haluamme muistuttaa asiakkaitamme, että taksilla liikkuminen on tehokas tapa välttää väkijoukkoja ja ruuhkia sekä nopea keino päästä paikasta toiseen. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme kaikista mahdollisista muutoksista omissa kanavissamme.

Päivitetty: 16.3.2020