Hei taksiyrittäjä, tarjoamme sinulle leveämmät hartiat vastata alan kilpailuun!

Tule taksiyrittäjäksi vuonna 1989 perustettuun Pohjoismaiden suurimpaan taksikonserniin, johon kuuluu jo noin 3500 taksiyrittäjää. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kestävän ja reilun yrittäjämallin tarjoamisesta, ja valtaosa yrittäjistämme onkin huristellut kyydissämme jo koko taipaleemme ajan.

Olemme vuosien saatossa hankkineet useita taksivälityskeskuksia, ja niiden alla toimineet taksiyrittäjät ovat olleet vapaita halutessaan poistumaan välityspalvelun piiristä. Valtaosa on silti päättänyt jatkaa kanssamme – jatkossakin itsenäisinä yrittäjinä. Hankkiessamme uusia yrityksiä tarkoituksenamme ei ole kerätä pikavoittoja, vaan olla pitkäjänteinen omistaja ja tarjota taksiyrittäjille vakaa työ nyt ja tulevaisuudessa.

Tyytyväiset taksiyrittäjät luovat pohjan koko liiketoiminnallemme. Meillä yrittäjä on asiakas, jota palvellaan ja jonka toiveita kuunnellaan. Tarjoamme monipuolisia yrittäjämalleja, jotka mahdollistavat yrittäjyyden yhtä hyvin yhdellä kuin kahdella tai vaikkapa sadalla autolla.

Sinä ajat, me markkinoimme, myymme ja välitämme keikkaa.

Meidän kanssamme on helppo ryhtyä taksiyrittäjäksi. Esimerkiksi taksiyrittäjän kulut pysyvät hyvin hanskassa. Välitysmaksumme on maltillinen, 450 € kuukaudessa, minkä lisäksi perimme 5 %:n provisio- ja maksuliikennemaksun. Tarjoamme yrittäjillemme ison konsernin ostoedut, kuten auton hyvillä ehdoilla sekä keskitetyt hankintaedut vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineeseen. Niiden ansiosta yrittäjämme voivat säästää jopa 400 euroa kuukaudessa – konsernin eduista tulee siis suoraan yrittäjän etuja!

Isona toimijana pystymme tukemaan taksiyrittäjiämme muun muassa digitaalisten palveluiden jatkuvalla kehittämisellä sekä merkittävillä markkinointipanostuksilla, jotka kaikki edistävät yrittäjien liiketoimintaa. Meillä on kokemusta kaikista erilaisista kyytiluokista kaikkialla Pohjoismaissa. Olemme myös luoneet hinnoittelumallit, jotka ovat kestäviä yrittäjillemme.

Taksiyrittäjäksi Kovaselle avaimet käteen -mallilla?

Meiltä saat Pohjoismaiden suurimman taksiyrityksen konsernin tuen.

Kovanen on pitkän linjan taksiyritys, jonka liiketoiminta on pitkälle kehitettyä. Meillä taksiyrittäjäksi lähtiessä ei tarvitse keksiä autoa uudelleen. Voit aloittaa liiketoiminnan suoraan valmiilla ja toimivaksi todetulla liiketoimintamallilla suomalaisen huippubrändin alla. Meillä on pitkä ja erittäin laaja kokemus vastaavan kaltaisesta taksiyrittäjyydestä muissa Pohjoismaissa, joissa yrittäjiä on noin 3500 – aina yhden kuljettajan yrittäjistä jopa sadan kuljettajan kokonaisuuksiin.

Yrittäjäksi

Yrittäjänä työskentelet itsellesi.

Vaikka työskentelet itsellesi, nautit yhteystyökumppanuuden eduista.

Tarjoamme taksiyrittäjiksi ryhtyville muun muassa:

  • Edullisen auton hyvillä ehdoilla
  • Laajan asiakaskunnan: kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon puolen asiakkaat
  • Digitaalisen välitysjärjestelmän ja raportointivälineet
  • Keskitetyt, edulliset hankintaedut mm. vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineisiin
  • Taloushallinnon palvelut
  • Maltilliset taksiyrittäjän kulut
  • Koulutuksen Kovanen akatemiassa

Haemme jatkuvasti taksiyrittäjiä Kovaselle sekä samaan konserniin kuuluvalle FixuTaxille. Yrittäjäpaketin kiinteä hinta on alkaen vain 450 euroa kuukaudessa. Osallistu yrittäjätapahtumiin ja tule keskustelemaan lisää! Voit myös jättää tästä meille yhteystietosi, niin olemme suoraan sinuun yhteydessä.

JJos olet uusi alalla ja haluat ensin tutustua taksinkuljettajan ammattiin, haemme myös kuljettajia. Tutustu tästä rekrysivuihimme ja tule mukaan joukkoomme!

Yrittäjätilaisuudet

Seuraavat yrittäjätilaisuudet

Parhaiten pääset mukaan ilmoittautumalla yritystilaisuuteen tai olemalla meihin suoraan yhteydessä.

Poikkeustilanteesta johtuen yrittäjätilaisuuksia ei voida pitää. Jatkamme yrittäjätilaisuuksien pitämistä heti kun se on mahdollista, seuraa sivujamme! Voit myös aina jättää yhteystietosi ja me palaamme sinulle asiaan.

Ilmoittaudu

Voit jättää puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle: