Rekry

Hae mukaan asiakaspalveluammattilaisten huipputiimiin

Rekry2018-04-30T08:34:21+00:00

Töihin Kovaselle

Haemme kasvavaan tiimiimme asiakaspalvelutehtävissä viihtyviä ammattilaisia sekä myynti- ja tilaustiimin että kuljettajan tehtäviin. Lisätiedot avoimista työpaikoistamme löydät tältä sivulta.

Kuljettajan työtä voit hakea avoimella työhakemuksella tai nyt myös soittamalla työhakemuksesi suullisesesti numeroon 050 5009900.

Avoin työhakemus

Kovanen on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys, joka kehittää toimintojaan jatkuvasti. Olemme palvelun rautaisia ammattilaisia ja kaiken toimintamme lähtökohtina ovat vahvat arvomme asiakaslähtöisyydestä korkeaan laatuun.

Kuljettajan työ Kovasella

Tarjoamme kuljettajillemme laajan ja osaavan tiimin tueksi työhön sekä monipuolisia työtehtäviä. Panostamme kuljettajiemme koulutukseen ja perehdytysjaksosi aikana sinulla on tukenasi kokenut tutor-kuljettajamme. Kovasen vakioasiakkaat ja monipuoliset kuljetukset tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi ja antavat mahdollisuuden kehittyä. Kuljettajan työssä tukena ovat ULA-radiomme kautta oma 24/7-tilauspalvelukeskuksemme ja kollegasi.

Tarjoamme lisäksi useita työsuhde-etuja, kuten mm. yritysliikunnan ja työterveyshuollon sekä mahdollisuuden työsuhdeautoon.

Kiinnostuitko kuljettajan tehtävistä?

Tältä sivulta löydät tarkemmat tiedot avoimista kuljettajan työpaikoistamme. Täytä avoin työhakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Voit tutustua kuljettajan työhön etukäteen myös Duunitorin nettisivuilla.

Tässä työssä opit tuntemaan kaupungin ja sen ihmiset!

Avoimet työtilaisuudet :

Haemme asiakaspalveluhenkisiä taksinkuljettajiksi koulutettavia henkilöitä sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme

 • Kaksivuorotyötä räätälöitävällä ajorytmillä
 • Oman tilauspalvelukeskuksen monipuoliset tilaukset normaalin taksitoiminnan rinnalla (mm. vakio- ja sopimusajot)
 • Ajokalustona uusimmat hyvinvarustellut Mercedez-Benzin henkilöauto- ja tilataksit nelivedolla
 • Hyvin johdetun organisaation ja mukavan työyhteisön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan
 • Modernit toimitilat Helsingin Vallilassa ja Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä sekä työsuhde-etuja

Edellytämme

 • Hyvää ja joustavaa asennetta sekä halua palvella asiakkaita Kovasen brändin mukaisesti
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi)
 • Hyvää paikallistuntemusta pääkaupunkiseudun alueesta

Työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville järjestämme edullisen koulutussopimuksen Helsingin Taksikoulun kautta. Nopea ja suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan kahdesta viikosta kuukauteen, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta työelämään. Haemme ja koulutamme taksinkuljettajia niin Helsingin kuin Espoon alueelle.

Lue lisää taksikuljettajan vaatimuksista Helsingin Taksikoulun sivuilta. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

Hae nyt!

Mikäli olet motivoitunut, siisti ja kehitystä etsivä ammattikuljettaja tai kuljettajaksi haluava, ota reippaasti yhteyttä ja tule tutustumaan yritykseemme. Hakemuksen voit lähettää alla olevan AVOIN TYÖHAKEMUS -lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@kovanen.com. Mikäli haluat jättää hakemuksesi suullisesti voit nyt myös soittaa numeroon 0505009900.

Haemme asiakaspalveluhenkisiä ammattikuljettajia niin osa- kuin täysiaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen pikkubussin kuljettajiksi.

Tarjoamme

 • Kaksivuorotyötä räätälöitävällä ajorytmillä
 • Monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä painottuen tilausajokuljetustehtäviin
 • Hyvin johdetun organisaation ja mukavan työyhteisön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan
 • Modernit toimitilat Helsingin Vallilassa ja Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä sekä työsuhde-etuja

Provisiopohjainen palkkaus tarjoaa mahdollisuuden hyvään ansaintatasoon, johon voit vaikuttaa omalla osaamisellasi.

Ajokalustona on Mercedes-Benz bussikalusto 10+1 ja 16+1-paikkaisista pikkubusseista linja-autoihin.

Edellytämme

 • D1- tai D-ajokorttia ja suoritettua ammattipätevyyttä
 • Ammattikuljettajan ajotaitoja sekä pääkaupunkiseudun paikallistuntemusta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi)
 • Hyvää ja joustavaa asennetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme mahdollisuuden myös paikallistuntemuksen sekä jatkokoulutuspäivien suorittamiseen tarvittaessa.

Hae nyt!

Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, siisti ja kehitystä etsivä ammattikuljettaja, ota reippaasta yhteyttä alan johtavaan taloon. Voit hakea tehtävään täyttämällä alla olevan AVOIN TYÖHAKEMUS -lomakkeen tai lähettämällä hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@kovanen.com.

Front Office Assistant

Haemme tilaus- ja myyntitiimiimme rautaista asiakaspalvelijaa, joka etsii mielekästä osa-aikaista toimistovuorotyötä. Työ soveltuu erinomaisesti niin opiskelijalle kuin toista työtä tekevälle, sillä vuoroja on tarjolla iltaisin, öisin ja viikonloppuisin hyvine työvuorolisineen. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä kesällä kokoaikaisen työtunnit.

Tarjoamme

Työ Kovasen tilaus- ja myyntitiimissä tarjoaa erilaisia asiakaspalvelutehtäviä painottuen puhelin- ja sähköpostityöskentelyyn. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä myös osa-aikaisena työntekijänä tiimin monipuolisissa tehtävissä aina tilausten vastaanotosta niiden välittämiseen, ajojärjestelyyn ja vaativimpienkin kuljetusten järjestelemisiin sekä vuorovastaavana toimimiseen. Tarjoamme lisäksi mukavan työyhteisön, modernit työtilat Helsingin Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien päässä sekä työsuhde-etuja.

Oletko hakemamme henkilö?

Haet pidempiaikaista säännöllistä osa-aikaista työtä, jossa pääset hyödyntämään opiskeluissa ja aiemmassa työssä opittua sekä kehittämään osaamisalueitasi. Arvostat itse laadukasta asiakaspalvelua, pidät työskentelystä ihmisten parissa ja nautit tehokkaasta työskentelystä turhia stressaamatta.

Työssä vaaditaan:

 • aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja vuorotyöstä
 • vähintään suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • vähintään 2. asteen koulutusta
 • kokemusta vuorotyöstä

Hakumenettely

Mikäli kiinnostuit Front Officer Assistantin tehtävästä Kovasella, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti liitteineen sähköpostilla osoitteeseen rekry.myynti@kovanen.com otsikolla ”Front Office Assistant”.

Avoin työhakemus

Yhteydenottopyyntö tai hakemus henkilöliikenteen kuljettajan tehtäviin. Täytä hakemus tarvittavilta osin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Muihin tehtäviin jätä hakemukset ilmoituksen ohjeiden mukaisesti sähköpostilla. Täytä hakemus tarvittavilta osin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Mikäli haluat jättää hakemuksesi suullisesti, voit myös soittaa numeroon 0505009900.

Perustiedot

Nimi (etunimi, sukunimi)*
Syntymävuosi*
Asuinpaikka
Puhelin
Sähköposti*

Ajokortti

Ajokorttiluokka*
Oma auto
KylläEi
Onko sinulla taksinkuljettajan ajolupa? *
KylläEi

Kielitaidot

Kielitaidot
Äidinkieli
Muu kielitaito

Työtilanne

Töissä alkaen, päivämäärä
Työtön alkaen, päivämäärä
Opiskelija asti, päivämäärä
Viimeisin työsuhteen kesto
Nykyinen tai viimeisin työnantaja

Haettava työnkuva

TaksinkuljettajaLinja-autonkuljettaja

Muuta

Mistä sait tiedon avoimista paikoistamme?
Lisätietoa