Lähde nauttimaan lumesta ja ota suunnaksi Talma Ski!

Vuoden lähirinne 2020 Talma on suuri pieni keskus, josta löytyy laskettavaa moneen makuun. Talmassa on laaja lastenrinnealue mattohisseineen, koko perheen lumipuuhamaa ja rinteitä eri jyrkkyyksillä, unohtamatta half pipeä, kahta snow parkkia ja suosittua hiihtokoulua. Talma Ski on koko perheen täydenpalvelun hiihtokeskus vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Kovanen haluaa tarjota turvallisen ja vaivattoman mahdollisuuden lähteä nauttimaan rennosta ilmapiiristä ja hyvistä laskuista talviseen Sipooseen. Tarjoamme kiinteään hintaan kuljetuspalvelua ammattikuljettajalla, missä hintaan sisältyy meno-paluukuljetus pääkaupunkiseudulta (Helsinki, Espoo, Vantaa) Talma Ski:hin maksimissaan 6 hengelle kahdesta osoitteesta. Kuljettajamme käyttävät aina kasvomaskia, kun asiakas on kyydissä ja osassa autoistamme on suoja matkustamon ja ohjaamon välissä ja pyyhimme auton kosketuspintoja useasti päivän aikana. Kuljetuksen voi tilata puhelimitse numerosta 0200 6060 tai sähköpostilla myynti@kovanen.com.

Ota mukaan sukset, lauta tai pulkka ja lähde kanssamme nauttimaan talvesta ja unohda huoli parkkeerauksesta tai ajokelistä ja pistäydy huoletta after skissä – Me viemme sinut perille turvallisesti!

Kuljetustarjous Talma Ski:hin

Meno-paluukuljetus pääkaupunkiseudulta* Talma Ski:hin tilataksilla.
Kuljetus maksimissaan 6 hengelle ja kahden mahdollisen nouto-/vientiosoitteen kautta.

Tilataksi:  150€   (75€/suunta)
Lisätunnit 50€/h

Tarjous voimassa 28.2.2021 asti puhelimitse tai sähköpostin kautta tehtyihin ja autoon maksettaviin tilauksiin.

Tilaukset numeroon 0200 6060 tai osoitteeseen myynti@kovanen.com

Tutustu Talma Ski:n nettisivuihin

*Lähtö- ja paluukaupunki Helsinki, Espoo tai Vantaa