Palvelut

Taksipalvelu

Economy Class

Laadukasta taksipalvelua pääkaupunkiseudulla valtakunnallisin taksihinnoin

Kovasen tyylikkäät mustat nelivetoiset henkilöautotaksit ja 8-paikkaiset tilataksit sekä asiakaspalvelualttiit kuljettajat takaavat matkustusmukavuuden kaikissa olosuhteissa. Taksipalvelumme hinta muodostuu henkilömäärän mukaisesti valtakunnallisin taksitaksoin. Yritysten ja isompien ryhmien osalta tilauksissa käytetään apuna myös vapaana olevia VIP-pikkubusseja sopimuksen mukaisesti. Kuljetus tulee edullisemmaksi toteuttaa yhdellä tila-autolla kahden taksin sijasta.

Tilauspalvelu 24/7 takaa palvelun joustavuuden ja luotettavuuden

Kovasen tilauspalvelukeskus varmistaa auton saatavuuden ja saapumisen luotettavasti ajallaan. Ad hoc -hetitilaus varataan nimelläsi ja saat arvioajan auton saapumisesta.

Tilauspalvelukeskus palvelee myös kaikissa akuuteissa tilausajokuljetuksissa.

Tilauspalvelu 24/7

0200 6060

(1,66 eur/ vastattu puh + pvm)

Tee ennakkotilaus!

Tilausajopalvelu

COMFORT CLASS

Kiinteähintainen transfer ilman taksitunnuksia

Comfort Class tarjoaa kiinteään hintaan kahden osoitteen välisen kuljetuksen pääkaupunkiseudulla. Palvelu soveltuu perustarpeisiin ja se on saatavilla taksikalustolle ilman taksivarusteita.

BUSINESS CLASS

Korkealaatuista kuljetuspalvelua erilaisiin tarpeisiin

Palvelu tarjoaa kiinteähintaiset edustuskuljetukset asiakkaan tarpeisiin soveltuvalla kalustolla aina Business Limousinesta isoon VIP-linja-autoon asti. Tilaukselle varataan mustaan pukuun pukeutuvia erikoiskoulutuksen saanut ammattikuljettaja, jotka valmistautuu tilaukseen hyvissä ajoin. Kuljetuksessa on  saatavilla jaettu WLAN-yhteys.  Palvelussa on mahdollisuus sopia myös räätälöidyistä lisäpalveluista, kuten juomatilauksesta. Business Class -tilausajopalvelu soveltuu erityisesti yritysasiakkaille tai yksityisasiakkaiden erikoistarpeisiin.

 

 

Kovasen myyntipalvelu on erikoistunut tilausajotilauksiin

Ammattitaitoinen myyntipalvelu suunnittelee kuljetukset yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Myyntipalvelija huomio kaikki tilauksen yksityiskohdat, auttaa reitityksessä ja aikataulutuksessa sekä mahdollisten lisäpalveluiden järjestämisessä. Kovasella on valmiudet palvella erilaisissa kuljetustarpeissa aina mittaviin erikoistapahtumien järjestelyihin asti. Myyntipalvelusta saat laadukkaan toteutusehdotelman hintatietoineen.

Lue lisää: Palvelupaketit

Lähetä palvelutarpeestasi vapaamuotoinen kuvaus myyntipalveluun myynti@kovanen.com, täytä kuljetustilaus/ tarjouspyyntölomake tai soita myyntipalveluumme.

 

Myyntipalvelu

0200 6161

(1,25 eur/min+pvm)

(arkisin 9-16)

Toimistoajan ulkopuolella numero kääntää tilauspalvelukeskukseen, joka palvelee kaikissa akuuteissa kuljetusjärjestelyissä.

Palvelupaketit

Tälle sivulle on koottu henkilöliikenteen palvelupaketteihin sekä lisäpalveluihin liittyviä tietoja.

Limousine-palvelu

Ylellinen kuljetuselämys erilaisiin VIP-tarpeisiin

Kovanen limousine-palvelu kruunaa tärkeän päivän tarjoamalla glamouria vierailuun, merkkipäivään tai muuhun VIP-tason kuljetukseen.

Limousine-palvelu sisältää:

• Mercedes-Benz S Lang -ajoneuvon luksusvarustelutasoineen käyttöön (min 1,5h)
• Erikoiskoulutuksen saaneen VIP-kuljettajan
• Asiakastabletin ja internetyhteyden sekä sateenvarjon käyttöön kuljetuksen ajaksi
• Piccolo-vesipullot
• Mahdollisuuden Suomen lippuun limousinessa

Limousine-palvelussa myyntipalvelu huomioi kaikki luksusyksityiskohdat. Voit nauttia ensiluokkaisesta matkasta edustusautojen edelläkävijällä. Asiakastabletit ja internetyhteys tarjoavat mahdollisuuden muun muassa lukea päivän uutiset, säätiedot ja sähköpostit tai työskennellä matkan aikana.

Lisäpalveluna voit tilata pidemmälle matkalle mm. Sleep and Relax -paketin, joka soveltuu erityisesti limousine-kalustolle hulppeiden jalkatilojen ja lähes makuuasentoon säädettävien takapenkkien ansiosta.

 

TILAA TÄSTÄ -nappi 

Tai soita Kovasen myyntipalveluun 0200 6161 (ma-pe 9-16)

 

limousine

 

Hääkuljetuspalvelu

Laadusta tinkimättä ikimuistoisena päivänä

Nauti päivästäsi ja tilaa kauttamme kaikki häihin liittyvät kuljetukset etukäteen. Hääkuljetuksiin erikoistunut myyntipalvelu suunnittelee kanssasi personoidun ja laadukkaan hääkuljetuspaketin, jossa huomioimme kaikki yksityiskohdat ja hääkuljetustarpeenne:

• Hääparin limousine –hääautopalvelu
• Häävieraskuljetukset Kovanen VIP –linja-autokalustolla
• Kuljetukset kirkolle, juhlista jatkoille, hääyön viettoon sekä häämatkalle

Limousine-hääautopalvelu

Hääauton kyydissä koetaan avioliiton ensimetrit. Tuore hääpari saa hetken aikaa rentoutua ja nauttia yhdessä ylellisestä kuljetuksesta juhlapäivänä.

Palvelu sisältää:
• Hääpaketin suunnittelun sekä mahdollisen demotapaamisen
• Mercedes-Benz S Lang Limousinen ja ammattitaitoisen limousine-kuljettajan (min 2h)
• Kovanen piccolo-vesipullot
• Hääautokoristeet ja koristelun
• Sateenvarjon
• Mahdollisuuden Suomen lippuun limousinessa

Lisäksi tarjoamme onnittelumaljat!

Kalusto: Mercedes-Benz S Lang –Limousine. Ylellisen tyylikäs hääauto, jonka design-ilme kerää katseita ja huikea varustustaso takaa rentouttavan matkan. Hääautopalvelupaketti on saatavilla tarvittaessa myös MB-E -kokoluokalla. Kuvia hääautopalvelusta nähtävillä Kovasen Facebook-sivuilla.

 

TILAA TÄSTÄ -nappi

Tai soita Kovasen myyntipalveluun 0200 6161 (ma-pe 9-16)

 

hääauto

 

Lentokenttäpalvelu

Varaa ennakkoon

Lentokenttäkuljetuksissa suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista, vaan voit nauttia matkalle lähdöstä ja matkasta aina kotiovelle asti.

Ennakkoon tilatussa lentokenttänoudossa Kovasen tilauspalvelukeskus ja kuljettaja seuraavat lennon todellista laskeutumisaikaa. Kuljettaja tulee kyltin kanssa oikea-aikaisesti tuloaulaan vastaan. Economy Class -taksipalvelussa voit valita noudon joko heti lennon laskeuduttua tai toivomasi ajankohta (max. 30 minuuttia) laskeutumisen jälkeen. Comfort ja Business Class -tilausajopalveluiden hintaan sisältyy 30 minuuttia odotusta.

MENO-PALUUKULJETUS -10 € ECONOMY CLASS -PALVELUSSA

Kun tilaat taksipalvelutilauksen lentokentälle, saat 10€:n alennuskupongin paluukuljetusta varten. Alennus myönnetään yli 40€ mittarihintaisesta taksipalvelukuljetuksesta lentokentältä noudettaessa. Alennus on voimassa niin heti- kuin ennakkotilauksessa Economy Class -taksipalvelussa. Mainitsethan tarjouskupongista tilauksen yhteydessä.

• Maksutapa: käteinen/ pankki- tai luottokortti (maksu kuljetuksen yhteydessä)
• Yksi kuponki/ tilattu auto
• Kalustona käytetään: taksi/ pikkubussi
• Alennus on voimassa toistaiseksi

 

TILAA TÄSTÄ -nappi

Tai soita Kovasen myyntipalveluun 0200 6161 (ma-pe 9-16)

 

lentokentta

 

Sightseeing

Näe Helsingin ja lähiseutujen nähtävyydet sightseeing-ajelulla

Valittavana on joko kuljettajan pitämä, nopeallakin aikavälillä järjestyvä perussightseeing-ajelu tai syvempää tietoa nähtävyyksistä tarjoava, koulutetun oppaan pitämä sightseeing.

Yksityis-sightseeing

Kuljettajan pitämä yksityis-sightseeing tarjoaa personoidun kaupunkikierroksen pienemmälle ryhmälle lyhyelläkin varoitusajalla Kovanen sightseeing-materiaalin avustuksella. Kaupunkikierroksessa asiakas pääsee katsomaan Helsingin sykettä, ihailemaan maisemia sekä kuulemaan perustietoa päänähtävyyksistä.

Yksityis-sightseeing -palvelussa tarjolla:

• Piccolovesipullot
• Kovanen sightseeing -materiaali, WLAN-yhteys + tablettitietokone kierroksen runkona
• Kieli: suomi, ruotsi, englanti, venäjä
• Palvelu tarjolla kalustossa: henkilöauto, tilataksi ja pikkubussit

Opas-sightseeing

Enemmän tietoa kohteista saat sightseeing-opaspalvelusta, johon järjestämme erillisen sightseeing-oppaan. Näin pääset tutustumaan tarkemmin Helsingin lumoavaan kaupunkiin ja sen historian huminaan koulutetun oppaan avulla.

Sightseeing-opaspalvelussa tarjolla:

• Piccolovesipullot (max. pikkubussikokoluokat, muutoin lisäpalveluna)
• Erikoiskoulutuksen saanut opas
• Saatavilla eri kieliä
• Kalusto: mikrofonilla opastus 16-paikkaisissa ja isoissa VIP-busseissa

Lisätietoa myyntipalvelusta. Kysy myös sightseeing-kierroksista esimerkiksi Vanhassa Porvoossa, Kirkkonummen Hvitträskissä tai Nuuksion kauniissa luonnonpuistomaisemissa.

 

TILAA TÄSTÄ -nappi

Tai soita Kovasen myyntipalveluun 0200 6161 (ma-pe 9-16)

 

Kovanen Kuriiri

Tyylikäs ja nopea kuriiripalvelu 24/7

Tilaa tyylikäs ja luotettava pientavarakuljetus vaivattomasti lyhyelläkin varoitusajalla – Kovanen tilauspalvelukeskus (puh: 0200 6060) palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelu sopii erinomaisesti kun toimitetaan mm.:

• Asiakirjoja
• Kukkia
• Näytteitä
• Muita materiaalitoimituksia.

Palvelun hinta muodostuu taksitaksa 1. mukaan ja siihen lisätään 5 EUR toimitusmaksu kuljetuksen päätteeksi, joka kattaa tavaran toimituksen sekä mahdolliset kohtuulliset parkkimaksut. Kuljetuksissa käytetään Kovasen taksi- ja pikkubussikalustoa.

Maksuvaihtoehtoja on monia – maksun voi hoitaa niin käteisellä, pankki- tai luottokortilla, etäveloituksena luottokortilta kuin yrityslaskutuksella. Palveluun kuuluu lisäksi kuittauspalvelu, jossa kuljettaja kuittaa lähtöosoitteessa lähettäjälle tavaran vastaanotetuksi ja kohdeosoitteessa tavaran luovutetuksi vastaanottajalle.

 

TILAA TÄSTÄ -nappi

Tai soita Kovasen myyntipalveluun 0200 6161 (ma-pe 9-16)

 

 

Lisäpalvelut

Kids-paketti

Sinulle, joka haluat matkustaa lapsen kanssa turvallisesti ilman omaa lastenistuinta.

Kovasen tilauspalvelukeskuksesta voit tilata lisäpalveluna vauvakaukalon tai lastenistuimen. Kuljettaja noutaa toimistolta istuimen tilaukselle (toimitusmaksu 30 €). Lapselle jää Kids-paketista muistoksi pieni Kovanen-maskotti!

Kovanen Deli

Hyödynnä matkustusaika ja nauti eväät kuljetuksen aikana!

Tilaa evästilaukset Kovasen myyntipalvelusta, joka huolehtii eväiden ostosta ja toimittamisesta kuljetukseen. Kovanen Deli -palvelun kautta on mahdollista tilata virvokejuomia, kahvi- ja teetarjoilut sekä pientä purtavaa, kuten tuoreita ciabatta-leipiä ja hedelmiä. Muut evästoiveet toteutamme mahdollisuuksien mukaan. Kysy lisää myyntipalvelustamme. Voit samalla tiedustella myös mahdollisuutta tilata kausituotteita eväspakettiisi.

Kovanen Sleep and Relax -paketti

Sinulle, joka haluat levätä ja rentoutua matkasi aikana.

Tilaa itsellesi rentouttava Kovanen Sleep and Relax -paketti, kun haluat matkustaa mukavasti ja levätä kuljetuksen aikana. Pakettiin kuuluu satiininen matkatyyny, fleece-peitto ja unitarvikesetti käyttöösi matkan ajaksi. Kysy lisää paketista myyntipalvelustamme. Nautinnollista matkaa!

Kalusto

 • Laadukas ja ympäristöystävällinen kalusto

  • Uusimmat Mercedes-Benz -mallit (keski-ikä alle 2 v.)
  • Mustat nelivetoiset henkilöautot sekä tila-autot ja VIP-bussit
  • Jatkuva autojen pesu ja huolto
  • Mainoksettomat ajoneuvot tyylikkäällä sisustuksella ja laadukkaalla varustustasolla
  • Hillitty yritystunnusdesign
  • ISO 14001 -ympäristösertifikaatin mukainen ympäristöystävällinen kalusto
 • Mercedes-Benz S Lang

  Mercedes-Benz S Lang on virtaviivainen edustusluokan edelläkävijä, joka takaa asiakkaalle tyylikkään ja ylellisen kuljetuselämyksen.

  Varustelu

  Mercedes-Benz S Lang on väriltään elegantin musta ja sisustettu tyylikkäästi ruskealla nahkaverhoilulla. Pidennetty korimalli takaa hulppeat jalkatilat, mahdollisuuden säätää takapenkki lähes makuuasentoon ja katsella ulos taivaalle lasisesta katosta. Limousineissa ei ole näkyviä yritystunnuksia ja ne ovat mainoksettomia. Tummat takaverhot viimeistelevät arvokkuuden. Mercedes-Benz S Langeja käytetään ainoastaan tärkeissä tilausajoissa, joissa kuljettajana toimii erikoiskoulutettu VIP-kuljettaja. Lisätietoa limousine-kuljetuksista löytyy palvelupaketeista.

  Milloin Kovanen Business Limousine?

  • Hääparin kuljetukset
  • Yritysjohdon ja tärkeiden vieraiden kuljetukset
  • Autonkuljettajapalvelu
  • Useamman limousinen kuljetukset
  • Valtiovierailut ja muut tärkeät kuljetukset
 • Mercedes-Benz E

  Mustat nelivetoiset MB-E sedan-henkilöautot tarjoavat tyylikkään kuljetuksen vuoden jokaisena päivänä. Mittavaa sedan-kalustoa käytetään niin taksi- kuin tilausajopalvelussa asiakkaan tarpeiden mukaan.

  Varustelu

  Kovasen henkilöautot ovat tyylikkäitä kokomustia Mercedes-Benz E-sarjan sedaneita. Ajoneuvot ovat mainoksettomia ja niissä on ainoastaan pienet yritystunnukset. Sisustukseltaan autot ovat hienostuneen mustia tai ruskeita. Kattavien perusvarusteiden lisäksi matkustusmukavuuden takaa start-stop -toiminnon tuoma rauhallisuus (auto sammuu liikennevaloihin pysähtyessä). Kalustotyyppiä on saatavilla huomattava määrä, mikä mahdollistaa joustavuuden ja luotettavuuden nopeissakin tilanteissa.

  Milloin Kovanen Sedan-henkilöauto?

  • Yritysvieraiden ja muiden tärkeiden henkilöiden kuljetukset
  • Mittavat edustuskuljetustapahtumat
  • Merkkipäivien ja muiden tärkeiden tapahtumien kuljetukset
  • Taksipalvelukuljetukset
 • Mercedes-Benz Vito

  Tyylikkäät tilataksit tarjoavat useamman henkilön turvallisen taksikuljetuksen ovelta ovelle. Tilataksikalusto soveltuu parhaiten matkatavaraa sisältävään tai useamman henkilön taksipalvelukuljetukseen. Isomman ryhmän tilausajokuljetukset suositellaan toteutettavaksi VIP-bussikalustolla.

  Varustelu

  Kaikki Mercedes-Benz Vito tilataksit ovat nelivetomalleja. Autot ovat väritykseltään mustia ja varustettu Kovasen kevyin yritystunnuksin. Sisustukseltaan tilataksit ovat tyylikkään ruskeita nahkapenkein. Asiakastilassa penkit on sijoitettu vastakkain.

  Milloin Kovanen tilataksi?

  • Max. kahdeksan henkilön taksikuljetus ilman erillisiä matkatavaroita
  • Pienemmän ryhmän taksikuljetus matkatavaroineen
  • Muut taksikuljetustarpeet
 • Mercedes-Benz 10- ja 16-paikkainen Sprinter VIP-bussi

  Uudet mustat VIP-pikkubussimme tarjoavat edustavat ja tyylikkäät ryhmäkuljetukset niin lähelle kuin kauas. Erityisesti 16-paikkainen pikkubussi soveltuu varusteidensa puolesta erityisen hyvin pidempiinkin kuljetuksiin. Pikkubussikalusto on saatavilla erikseen tilattuna ainoastaan tilausajoliikenteessä.

  Varustelu

  Kaikista VIP-busseistamme löytyy korkealaatuinen nahka- ja kangasverhoilu sekä laadukkaat penkit, jotka takaavat matkustusmukavuuden pidemmilläkin matkoilla. 16-paikkaiseen pikkubussiin on saatavilla on erikseen tilatessa lisävarusteina niin TV-näyttö, DVD-soitin, mikrofoni kuin jääkaappi. Yksilöstä riippuen osassa VIP-busseista on myös pieni pöytäryhmä esimerkiksi neuvotteluja varten.

  Milloin Kovanen pikkubussi?

  • Kokous- ja edustuskuljetukset
  • Ryhmien tilausajokuljetukset
  • Häiden ja muiden juhlien kuljetukset
  • Sightseeing-kuljetukset
 • Mercedes-Benz 34-paikkainen Tourismo K/ 49-59-paikkainen Travego

  Mustat VIP-bussimme tarjoavat tyylikkään kuljetuksen isommallekin ryhmälle. Linja-automme ovat korkeatasoisia Mercedes-Benz -ajoneuvoja, joissa on hienostunut musta väritys ja laadukas sisustus. Kalustoomme kuuluu alan ensimmäisinä kaksi uutta Mercedes-Benz Travegoa sekä Tourismo K:ta, joissa on Euro 6-päästönormin moottori. Katso Tourismo K:n esittelyvideo täältä.

  Varustelu

  Tyylikkään ulkonäön, korkealaatuisen sisustuksen ja huippuluokan matkustusmukavuuden lisäksi Kovanen VIP -linja-autoista löytyy mm. jääkaappi, TV, DVD-soitin ja WC. Bussikuljetuksen yhteyteen voi myös tilata erilaisia lisäpalveluita, kuten evästilauksia, sightseeing-palveluita yms. Bussiajelun päätteeksi voi tilata lisäksi Kovanen-taksipalveluna matkustajille omat jatkokuljetukset suoraan kotiovelle – kaikki samalle laskulle bussikuljetuksen kanssa.

  Milloin Kovanen VIP-linja-auto

  • Suurien ryhmien kuljetukset niin lähelle kuin kauas
  • Yritysryhmien kuljetukset
  • Häiden ja muiden juhlien kuljetukset
  • Erikoistapahtumien kuljetukset
  • Sightseeing-ajelut
IKONIT

Maksutavat

 • Käteinen
 • Debet-kortit, Visa Electron
 • MasterCard, Visa, Amex, Diners
 • Diners-taksikortti
 • Helsinki -ja Suomen Taksiliiton-taksikortti (käy vain takseissa)
 • Ennakkolasku (vain tilausajokuljetuksissa)
 • Laskutus yritysasiakkaille (Kts.lisätiedot)
 • Etämyynti luottokortilta (Kts. lisätiedot)

Laskutus
Kotimaassa toimiville yritysasiakkaille voidaan hakemuksesta avata laskutussopimus. Laskun loppusummaan lisätään toimistopalvelumaksu 14,13 €.

Etämyynti luottokortilta
Myyntipalvelu tekee ennakkoon katevarauksen luottokortille ja veloitus tapahtuu jälkikäteen toteutuneen mukaan. Veloituksesta lähetetään kuitti sähköpostitse. Taksipalvelukuljetuksissa mittarihintaan lisätään toimistopalvelumaksu 14,13 €, tilausajopalvelussa sisältyy kiinteään hintaan.