Päivitetty: 6.4.2020

Hoitohenkilöstö on käyttänyt runsaasti Kovasen alennettuja kyytejä välttämättömiin siirtymisiin. Kampanja jatkuu huhtikuun loppuun asti.

Niin Suomessa kuin maailmalla vallitsevan hyvin poikkeuksellisen tilanteen vuoksi terveydenhuollon kantokyky aiheuttaa huolta. Kovanen helpottaa työssä käyntiä ja jaksamista, ja jatkaa kaikki kyytien tarjoamista alan ammattilaisille puoleen hintaan. Kampanja alkoi 19.3.

Haluamme olla osaltamme tukemassa kriittisessä asemassa olevaa henkilöstöä ja heidän mahdollisuuttaan palautua. Taksilla kotiin ja töihin pääsee nopeasti ja helposti, tällä on nyt entistä suurempi merkitys levon ja tartuntojen vähentämisen kannalta.

Taksin voi tilata soittamalla Kovaselle 0200 6060. Muistathan kertoa lisätietona, että kyseessä on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työntekijän kyyti. Alennuksen saa ajon päätteeksi autossa ennen maksamista. Kyydin voi tilata myös ennakkoon, jolloin auto odottaa valmiina. Kaikista taksimatkoista saa alennuksen näyttämällä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan henkilökorttia. Myös kuva kortista kelpaa todistukseksi tai tarvittaessa myös muu työnantajan todistava tosite, kuten palkkakuitti.

Kovanen noudattaa THL:n antamien ohjeiden lisäksi Työterveyslaitoksen palvelualoille antamaa tarkempaan ohjeistusta COVID 19 -viruksen torjuntaa koskien. Auton pyyhkiminen tehdään jokaisen asiakkaan jälkeen ja useaan kertaan perusteellisemmin päivän aikana. Autoissa on aina desinfiointiainetta myös asiakkaalle.