Lähde nauttimaan joulutunnelmasta Porvooseen

Idyllinen Porvoo on vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja taianomaiseen joulutunnelmaan siellä pääsee jo marraskuusta alkaen. Porvoon joululla on pitkät perinteet ja se on virallinen Hyvän tahdon kaupunki, siispä kaupungissa riittää paljon tekemistä ja katseltavaa myös joulun aikaan. Tunnelmallisen Vanhan Porvoon laadukkaat ravintolat, ihanat kahvilat ja pienet erikoisliikkeet hurmaavat vierailijan iäksi ja saavat unohtamaan kaiken kiireen ja kutsuvat vain nauttimaan hetkestä.

Haluamme joulun kunniaksi tarjota mahdollisuuden irtautua arjesta ja vierailla helposti ja turvallisesti tunnelmallisessa Porvoossa ostosten tai ruokailun merkeissä. Tarjoamme kiinteään hintaan kuljetuspalvelua ammattikuljettajalla, missä hintaan sisältyy auto asiakkaan käyttöön yhteensä neljäksi (4) tunniksi pääkaupunkiseudulta (Helsinki, Espoo, Vantaa) Porvooseen ja takaisin. Kuljettajamme käyttävät aina kasvomaskia, kun asiakas on kyydissä. Kuljetuksen voi tilata puhelimitse numerosta 0200 6060 tai sähköpostilla myynti@kovanen.com.

Lähde siis kanssamme nauttimaan joulun odotuksesta ja unohda huoli parkkeerauksesta tai ajokelistä ja nauti glögi tunnelmallisessa Porvoossa.

Joulutunnelmia Porvoossa

Auto kuljettajalla asiakkaan käyttöön 4h (sis. meno-paluu Helsinki* – Porvoo – Helsinki).

Henkilöauto     200€   (max. 4 matkustajaa)
Tilataksi            220€   (max. 8 matkustajaa)
Lisätunnit 50€/h

Tarjous voimassa 30.12.2020 asti puhelimitse tai sähköpostin kautta tehtyihin ja autoon maksettaviin tilauksiin.

Tilaukset numeroon 0200 6060 tai osoitteeseen myynti@kovanen.com

*Lähtö- ja paluukaupunki Helsinki, Espoo tai Vantaa

 

Tutustu Porvoon jouluun osoitteessa porvoo.fi/joulu