Hiihtoloma tulee taas, oletko valmis? Mielenkiintoisen ja hauskan hiihtoloman voi viettää perheen kanssa hyvin Etelä-Suomessa ilman, että tarvitsee matkustaa kauas. Pääkaupunkiseutu tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja niin talviurheilun ystäville kuin myös kulttuurista kiinnostuneille.

Kovanen kuljettaa hangille

Lunta ja pakkasta riittää laskettelurinteissä ja pulkkamäet houkuttelevat talvilomalaisia laskiaisen jälkeenkin. Etelä-Suomen laskettelukeskuksissa aika kuluu mukavasti hauskan harrastuksen parissa. Jos et omista omaa autoa tai lasketteluvälineet eivät mahdu mukaan tilanpuuteen vuoksi, Kovanen kuljettaa kätevästi tilataksilla vaikkapa Espoon Serenaan tai Helsingistä puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Talman laskettelukeskukseen.

Pulkkamäkihaaveet saattavat usein jäädä pitkien välimatkojen vuoksi. Mitä jos nauttisit talvilomasta koko perheen voimin syöden herkullisen aamupalan matkalla Paloheinän pulkkamäkeen tai vaihtoehtoisesti Kaivopuistossa sijaitsevaan pulkkamäkeen. Täydellistä loman tuntua saat hyödyntämällä Kovasen Deli -eväspalvelua kuljetuksen aikana.

Myös Helsingin keskustassa on mahdollista nauttia edullisesta kaupunkikulttuurista luistimet jalassa Rautatientorin jääpuistossa. Tulet sitten perheen kanssa tai isommalla porukalla, saavu tyylikkäästi perille Kovasen taksilla tai pikkubussilla riippuen seurueen koosta.

Aktiviteetteja ja rentoutumista lomaviikkoon

Onko talviloman haaveena harrastaa kulttuuria? Suuri nuorten tapahtuma Reaktori ottaa paikkansa jälleen hiihtolomaviikolla 21.-23.2.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tarjoaa nuorille runsaasti tekemistä ja toimintaa liikuntalajeista kädentaitoihin ja kiinnostaviin työpajoihin.

Myös Tiedekeskus Heureka Vantaan Tikkurilassa tarjoaa kiinnostavaa tekemistä kaikenikäisille. Monipuolinen elämyskokonaisuus kattaa vuorovaikutteisia näyttelyitä ja tiedeohjelmia läpi vuoden.

Heurekan jälkeen voi sopivasti siirtyä Vantaan Flamingo Spahan rentoutumaan koko perheen voimin. Siirtymisiin sinua parhaiten kuljettaa Kovasen taksipalvelu, jonka Kids-palvelun avulla voit kätevästi matkustaa lasten kanssa turvallisesti ilman omia lastenistuimia. Tilaa vauvakaukalo tai lastenistuin ennakkoon kuljetuksellesi.

Nauti täysillä hiihtolomasta Kovanen taksipalvelun tarjotessa laadukasta kuljetusta niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Voit tilata taksikuljetuksen suoraan Kovasen omasta 24/7 -tilauspalvelusta soittamalla numeroon 0200 6060 tai tekemällä ennakkotilauksen Kovasen omilla verkkosivuilla. Anna meidän kuljettaa sinut turvallisesti hiihtoloman viettoon!