Helsingissä tapahtuu – Kovasen menovinkit elokuulle

Helsingissä tapahtuu – Kovasen menovinkit elokuulle

Vaikka elokuussa kesäillat alkavat jo pimenemään, järjestetään Helsingissä vielä monia kesäisiä ulkotapahtumia! Lue tästä Kovasen elokuun menovinkit.

 

Olitpa matkalla herkuttelemaan ravintolapäivän pop up -keittiöihin tai lähdössä urheilemaan Helsinki City Triathloniin, Kovanen kyyditsee sinut perille luotettavasti ja vaivatta!

 

Weekend Festival 2017

Pe–la 4.–5.8. Kyläsaari

Weekend Festival on Suomessa, Virossa ja Ruotsissa järjestettävä, elektroniseen musiikkiin painottuva festivaali. Weekend Festival järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa Suomessa. Festivaali keskittyy lähinnä EDM-musiikkigenreen ja tapahtuma tuokin Kyläsaareen runsaasti kotimaisia ja kansainvälisiä tähtiartisteja kyseisestä genrestä. Weekend Festival -tapahtumaan osallistuu vuosittain lähes 40 ooo kävijää. Tämän vuoden pääesiintyjiä ovat muuan muassa Armin Van Buuren, The Chainsmokers, Clean Bandit sekä deadmau5.

 

Lasten Festarit

Su 6.8. Hesperian puisto

Lasten Festarit on kokoperheen ilmaistapahtuma, jossa riittää mukavaa puuhaa erityisesti perheen pienimmille. Lasten Festareilla koko perhe pääsee nauttimaan erilaisesta puuhastelusta, kuten puuharadoista, liikuntatuokioista, askartelusta sekä musiikkiesityksistä.

 

Flow Festival 2017

Pe–su 11.–13.8. Suvilahti

Flow Festival on Suvilahdessa järjestettävä kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali. Flow Festival tarjoilee kattavan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä musiikkiartisteja useista eri genreistä. Musiikin lisäksi festivaaleilla pääsee nauttimaan myös visuaalisesta taiteesta sekä kaupunkikulttuurista. Flow Festival järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004. Tänä vuonna festivaaleilla esiintyy muun muassa Frank Ocean, The xx, Lana Del Rey ja Flume.

 

Tubecon 2017

La–su 12.–13.8. Hartwall Arena

Tubecon on pohjoismaiden suurin YouTube-yhteisön tapahtuma. Tubeconissa fanit pääsevät kohtaamaan suosikkitubettajiaan, eli yhteisöpalvelu YouTubessa videoita julkaisevia henkilöitä. Tämän lisäksi tapahtumassa järjestetään vuosittainen Tube Awards -palkintogaala sekä päätöskonsertti musiikkiesityksineen.

 

Helsinki City Marathon

La 12.8. Helsinki

Helsinki City Marathon (HCM) on Suomen suosituin maraton, joka kerää vuosittain noin 4000 juoksijaa. Maraton järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1981. Juoksureitti kulkee muun muassa Helsingin keskustan, Ruskeasuon, Pikku-Huopalahden, Munkkiniemen, Kuusi-, Lehti- ja Kaskisaaren sekä Lauttasaaren ja Ruoholahden läpi.

 

Helsinki City Triathlon

La 19.8. Uimastadion

Helsinki City Triathlon on urheilukisa, jossa kilpailijat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan (ja itsestään) juosten, uiden ja pyörän selässä. Osallistujat jakautuvat kunto- ja kilpapyöräsarjaan, ja osallistuminen on mahdollista joko osana joukkueviestiä tai yksilönä. Uintiosuus suoritetaan Uimastadionin altaassa, pyöräily ja juoksu stadionin lähialueella.

 

Ravintolapäivä

Su 20.8.2017 Helsinki

Ravintolapäivä on Suomessa vuodesta 2011 lähtien järjestetty ruokakarnevaali, jonka aika aikana kuka tahansa voi avata päiväksi ravintolan, kahvilan tai baarin haluamaansa paikkaan. Ravintolapäivä on levinnyt vuoden 2011 jälkeen maailmanlaajuiseksi ruokatapahtumaksi.

 

Taiteiden yö

To 24.8.2017 Helsinki

Taiteiden yö on kulttuuritapahtuma, joka järjestetään useissa Suomen kaupungeissa ja kunnissa elokuun tienoilla. Taiteiden yönä Helsingissä pääsee nautiskelemaan useista erilaisista taidetapahtumista ja esityksistä. Lisäksi useat museot, galleriat, kirjakaupat, teatterit ja kulttuurikeskukset pitävät ovensa auki normaalien aukioloaikojen jälkeenkin.

 

We Love The 90’s 2017

Pe–la 25.–26.8. Suvilahti

We Love The 90’s on musiikkifestivaali, joka keskittyy erityisesti 1990-luvun suosituimpiin pop- ja eurodance-artisteihin. Mukana muun muassa Aqua, E-Type ja Mr President.