Kovasen tavoitteena on jatkuva kehittäminen ja tarjota asiakkaille aina jotain enemmän. Nyt tähän vastaa uudistunut Mercedes-Benz 16-paikkainen pikkubussi, joka tarjoaa uutta design-ilmettä ja luksuspuitteet työskentelyyn matkan aikana. Olet lämpimästi tervetullut uuden pikkubussimme kyytiin!

Kovasen Black Label -ilme on tullut tutuksi Helsingin seudun katukuvaa jo pidemmän aikaa. Reipas viisi vuotta sitten teimme merkittävän muutoksen tilataksien, pikkubussien ja isojen bussien muuttuessa McLaren-hopeanuolista mustiksi. Monen mielikuvaan muodostui, että pääkaupunkiseudulla musta Mersu on aina Kovanen. Markkinat kuitenkin seuraavat ja mallintavat tarkasti liikkeitämme. Tämän seurauksena muokkasimme mustiin autoihin soveltuvat logo-designit. Nyt vuorossa on uusi luksusbussimme, jossa musta värimaailma on tuotu selvemmin osaksi matkustamoa.

Uuden Mercedes-Benz Sprinter 519-alustalle rakennetun 16-paikkaisen pikkubussimme erikoispenkkejä koristelee mustapohjainen tikkauskuvio. Vaikka yleisilme on musta, ei bussissa ole suinkaan pimeää. Kovasen vaaleat sivuvärit viimeistelevät sisustuksen, ja uusi valotekniikka mahdollistaa harmonisen ja raikkaan tunnelman. Suurien ikkunoiden ja heijastavan lasikaton kautta sisään tulvii luonnonvaloa ja tilan tuntua. Hieman leveämmän korimallin johdosta matkustustilaa löytyy nyt entistä enemmän. Matkustamossa on kuudentoista asiakkaan lisäksi tilaa myös oppaalle. Tämä luksusbussi tarjoaa loistavat puitteet työskentelyyn matkan aikana  paikkakohtaisten pöytien, virtapistokkeiden ja USB-portien avulla. Lisäksi bussista löytyy kaksi isoa pöytäryhmää ja TV-ruutu neuvottelun pitoon.

Kovanen huomataan katukuvassa ja meiltä odotetaan aina laatua ja ammattitaitoa. Jatkuva uudistaminen tarkoittaa, että kalusto uudistuu aina ensimmäisten joukoissa. Tämä uudistunut Mercedes-Benz Sprinter 519 onkin ensimmäinen Suomessa. Uuden autotyypin lisäksi pyrimme uudistamaan yksityiskohtia seuraten maailmalta tulevia trendejä. Näistä valitsemme Kovasen brändiin sopivat tyylikkäät ratkaisut. Haluamme panostaa asiakaspolkuun: palvelun ja laadun on oltava ensiluokkaista koko prosessin ajan aina tilauksesta kuljetuksen päättymiseen. Asiakkaidemme viihtyminen kuljetuksen aikana on aina etusijalla.

Hyppää uuden pikkubussimme kyytiin ja koe matkustamisen mukavuus, oli matkasi sitten lyhyt tai pidempi!